Γονείς κρατούν τα παιδιά τους μακριά από το σχολείο λόγω της έντονης αντίδρασής τους για τα μέτρα κατά της πανδημίας που αποφασίστηκαν από την Κυβέρνηση για τους μαθητές της Δημοτικής Εκπαίδευσης.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστο Ανδρέου, οι καταγγελίες που έφτασαν στις Αρχές από το Υπουργείο Παιδείας τους τελευταίους δύο μήνες, είναι αρκετές.
Διαβάστε επίσης: Συντεχνία Ισότητα: Στάση εργασίας εκπαιδευτικών για τα μέτρα στα σχολεία
Η Αστυνομία προχωρά σε έρευνα ποινικής υπόθεσης εφόσον σύμφωνα με τη νομοθεσία η φοίτηση των μαθητών είναι υποχρεωτική μέχρι ο μαθητής να συμπληρώσει τον γυμνασιακό του κύκλο ή το 15ο έτος της ηλικίας του, εξήγησε ο κος Ανδρέου.
Οι ποινές για τέτοιου είδους υποθέσεις, σύμφωνα με τον ίδιο, προνοούν ποινή φυλάκισης μέχρι τρεις μήνες και χρηματική ποινή μέχρι 1000 ευρώ.
GREEN PRESS CYPRUS. NEWS