Αρχική Πολιτική ΔΗΚΟ: Δεν είναι αρκετοί οι 3 μήνες της μείωσης του ΦΠΑ στο ρεύμα
Πολιτική

ΔΗΚΟ: Δεν είναι αρκετοί οι 3 μήνες της μείωσης του ΦΠΑ στο ρεύμα

Share
Default Featured Image
Share

Η μείωση του ΦΠΑ στο 9% για το ηλεκτρικό ρεύμα όλων είναι σημαντική αλλά οι τρείς μήνες δεν πρόκειται να λύσουν το πρόβλημα, ανέφερε σε δήλωση της η Αναπληρωτρία Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει πλήρως στην ενεργειακή της πολιτική και στρατηγική.

Αυτούσια η δήλωση της κα. Ερωτοκρίτου:

Η μείωση του ΦΠΑ στο 9% για το ηλεκτρικό ρεύμα όλων είναι σημαντική αλλά οι τρείς μήνες δεν πρόκειται να λύσουν το πρόβλημα. Η κυβέρνηση έχει αποτύχει πλήρως στην ενεργειακή της πολιτική και στρατηγική.

Διαβάστε επίσης: Προϋπολογισμοί: Στη Βουλή Γενικός Εισαγγελέας, YΠΕΞ και Καρούσος

Η μη προώθηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, η καθυστέρηση στην έλευση του φυσικού αερίου, η μη αξιοποίηση των δικών μας ενεργειακών αποθεμάτων, η απουσία ανταγωνισμού στην παραγωγή ενέργειας, έχουν οδηγήσει τις τιμές στα ύψη.

Επομένως, μέχρις ότου η κυβέρνηση πάρει πραγματικά μέτρα για να λυθεί το πρόβλημα πρέπει να μειωθεί το ΦΠΑ για ν’ ανακουφιστούν οι καταναλωτές και παράλληλα για να έχει κίνητρο η κυβέρνηση επιτέλους να λύσει τα προβλήματα και να βγει από τον ενεργειακό λήθαργο.

GREEN PRESS CYPRUS. NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚύπροςΠολιτική

Αγωνία κτηνοτρόφων για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι ευελιξίες από την ΕΕ

«Δεν θέλουμε να πάμε απέναντι από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή», είπε η Υπουργός...

ΚόσμοςΠολιτική

Ερντογάν με σκληρά μηνύματα: «Όποιος απλώσει χέρι στην Τουρκία, θα καεί»

Ισχυρά μηνύματα τόσο για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή όσο και για...

ΚόσμοςΠολιτική

«Μαύρη βροχή» στην Τεχεράνη μετά τους βομβαρδισμούς – Επιστήμονες προειδοποιούν για τοξικούς ρύπους

Εξειδικευμένος επιστήμονας στο κομμάτι της ατμόσφαιρας εξηγεί το φαινόμενο - Πώς επηρεάζεται...

ΠεριβάλλονΠολιτική

H στάθμη της θάλασσας έχει υποτιμηθεί παγκοσμίως λόγω ανεπαρκών ειδικών μοντέλων, σύμφωνα με έρευνα

Η στάθμη της θάλασσας σε όλο τον κόσμο έχει υποτιμηθεί λόγω ανακριβών...