Αρχική Αθλητικά ΑΠΟΕΛ: Για την 9η σερί νίκη στο «Τάσος Μάρκου»
Αθλητικά

ΑΠΟΕΛ: Για την 9η σερί νίκη στο «Τάσος Μάρκου»

Share
Default Featured Image
Share

Ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει απόψε την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής (19:00, Cytavision 1), επιστρέφοντας στο «Τάσος Μάρκου» έπειτα από έναν χρόνο και οκτώμισι μήνες.

Εκεί όπου επικράτησε τότε με 2-1 (11/2/2023), ενώ είναι αλάνθαστος στις τελευταίες οκτώ επισκέψεις του απέναντι στους βυσσινί, από τους οποίους έχασε βαθμούς για τελευταία φορά ως φιλοξενούμενος πριν από 14 χρόνια! Όταν ηττήθηκε δηλαδή με 0-1 στις 11 Σεπτεμβρίου του 2010.

Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν φυσικά να δώσουν συνέχεια τόσο στην καλή παράδοσή τους κόντρα στην αποψινή αντίπαλό τους όσο και στις επιτυχίες, μετά το 3-0 επί της Καρμιώτισσας. Απέναντι στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, έδειξαν σημάδια βελτίωσης και πήραν ψυχολογική ώθηση. Κάτι που θέλουν να πετύχουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Να πάρουν δηλαδή το τρίποντο, κάνοντας άλλο ένα βήμα προς τα εμπρός αναφορικά με την καλυτέρευσή τους.

Ο Ζοζέ Ντομίνγκες είναι πιθανό να προχωρήσει σε αλλαγές, καθώς πέρασαν τέσσερις ημέρες από το ματς με την Καρμιώτισσα και μεσολαβούν άλλες τόσες έως το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ. Εκτός πλάνου βρίσκονται οι Μαξ Μάγιερ, Ανδρέας Χριστοδούλου και Πίζι (δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί επειδή αποκτήθηκε μετά το Σαββατοκύριακο 24-25 Αυγούστου, που ήταν ορισμένα τα ματς της πρεμιέρας).

Share
Σχετικά Άρθρα
ΑθλητικάΚύριες Ειδήσεις

Το Μουντιάλ 2026 φέρνει ρεκόρ στοιχημάτων και ανησυχία για τον τζόγο

Η μεγάλη γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, άρχισε την Πέμπτη (11/6) στο Μεξικό...

ΑθλητικάΚύριες Ειδήσεις

Μουντιάλ 2026: Σέντρα στη μεγαλύτερη διοργάνωση στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 σε λίγες ώρες ανοίγει την αυλαία του,...

ΑθλητικάΚύριες Ειδήσεις

Παραμένει στα κυανόλευκα ο Βάισμπεκ μέχρι τον Μάιο του 2029

Ο Απόλλωνας εξέδωσε ανακοίνωση και ενημερώνει για την ανανέωση της συνεργασίας του...