Αρχική Αθλητικά Συναγερμός! – Θετικοί Έξι παίκτες στην ομάδα της Αϊντχόβεν
ΑθλητικάΕθνικές ομάδεςΠοδόσφαιρο Κύπρος

Συναγερμός! – Θετικοί Έξι παίκτες στην ομάδα της Αϊντχόβεν

Share
Default Featured Image
Share

Στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων έρχεται  με έξι απουσίες, λόγω ισάριθμων θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού, στο νησί μας η Αϊντχόφεν, για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια την ερχόμενη Πέμπτη στο Γιουρόπα Λιγκ.

Επίσημη ανακοίνωση της ολλανδικής ομάδας ανακοίνωσε ότι αυτοί είναι οι παίκτες που θα μείνουν εκτός: Ντένζελ Ντάμφρις, Κόντι Γκάκπο, Πάμπλο Ροσάριο, Τίμο Μπάουμγκαρτλ, Μαξίμ Ντελάνγκε και Ζοέλ Πίροε.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απουσιάζουν όλοι και από το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Φίτεσε για το ολλανδικό πρωτάθλημα, ο οποίος διεξάγεται στις 15.30.

Οι ποδοσφαιριστές παρακολουθούνται στενά από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου και όλοι βρίσκονται σε καραντίνα, τηρώντας τα πρωτόκολλα.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι της Ομόνοιας με την ολλανδική ομάδα θα λάβει χώρα την ερχόμενη Πέμπτη στις 22.00, στο ΓΣΠ.

Share
Σχετικά Άρθρα
ΑθλητικάΠολιτική

Η ευρωπαϊκή πορεία εκτόξευσε την Πάφο: €41,8 εκατ. έσοδα και θετικό πρόσημο

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΚΟΠ τις οικονομικές καταστάσεις των σωματείων της Α'...

ΑθλητικάΚύριες ΕιδήσειςΠοδόσφαιρο Κύπρος

Στο κατώφλι του 22ου: Ένα βήμα από τον τίτλο η Ομόνοια!

Ένα… βήμα έμεινε για την Ομόνοια! Οι «πράσινοι» με νίκη την επόμενη...

ΑθλητικάΠοδόσφαιρο Κύπρος

Τάνκοβιτς: Ο «εγκέφαλος» της Ομόνοιας με ρεκόρ ασίστ και καθοριστική παρουσία

Από την πρώτη του παρουσία στο «Ηλίας Πούλλος», ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς έδειξε...

ΑθλητικάΚύπροςΠοδόσφαιρο ΚύπροςΠολιτική

Ξιούρουππας: “Η καλύτερη Ομόνοια των τελευταίων 25 χρόνων – Ξεχωριστό το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ”

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον παλαίμαχο άσο της Ομόνοιας, Πανίκο Ξιούρουππα, ο οποίος...