Αρχική Αθλητικά AΠΟΕΛ: Νατέλ παρόντος, αλλάζει τα πιόνια ο Αυγουστή
ΑθλητικάΠοδόσφαιρο Κύπρος

AΠΟΕΛ: Νατέλ παρόντος, αλλάζει τα πιόνια ο Αυγουστή

Share
Default Featured Image
Share

Με τον Λέο Νατέλ να ανεβάζει ρυθμούς στην προπόνηση της Παρασκευής και να αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητές του για να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (24/10) με τον Άρη, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση το Σάββατο και θα διαφανεί ποιοι θα προλάβουν να μπουν στο λεωφορείο που θα μεταφέρει την αποστολή στη Λεμεσό. Αυξημένες πιθανότητες έχει ο Άντον Μάγκλιτσα, ενώ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να παρθεί ρίσκο με τον Μουρτάζ Νταουσβίλι, καθώς ο τραυματισμός του Γεωργιανού στον αστράγαλο είναι «ύπουλος».

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Το σενάριο να γραφτεί αλλιώς…

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δύσκολα θα αλλάξει τον σχηματισμό 3-5-2 που μονιμοποίησε, όμως είτε θα αλλάξει είτε θα μετακινήσει κάποια από τα «πιόνια» του. Ο Νατέλ θα πάρει θέση δίπλα στον Κβιλιτάια στη γραμμή κρούσης, ο Οκριασβίλι θα είναι σε ρόλο επιτελικού μέσου με τον Λουντεμό να πλαισιώνει τον Σόουζα στα χαφ.

GREEN PRESS CYPRUS. NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
Αθλητικά

Ομόνοια: Μεθυσμένη πολιτεία η Λευκωσία – οι πρωταθλητές αποθεώθηκαν

Η Λευκωσία χθες βράδυ δεν κοιμήθηκε, παραδομένη σε μια «μεθυσμένη» πολιτεία απόλυτης έκστασης. Το...

ΑθλητικάΠολιτική

Η ευρωπαϊκή πορεία εκτόξευσε την Πάφο: €41,8 εκατ. έσοδα και θετικό πρόσημο

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΚΟΠ τις οικονομικές καταστάσεις των σωματείων της Α'...

ΑθλητικάΚύριες ΕιδήσειςΠοδόσφαιρο Κύπρος

Στο κατώφλι του 22ου: Ένα βήμα από τον τίτλο η Ομόνοια!

Ένα… βήμα έμεινε για την Ομόνοια! Οι «πράσινοι» με νίκη την επόμενη...

ΑθλητικάΠοδόσφαιρο Κύπρος

Τάνκοβιτς: Ο «εγκέφαλος» της Ομόνοιας με ρεκόρ ασίστ και καθοριστική παρουσία

Από την πρώτη του παρουσία στο «Ηλίας Πούλλος», ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς έδειξε...