Αρχική Αθλητικά Δεύτερη στροφή στο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Ανδρών
ΑθλητικάΆλλα αθλήματα

Δεύτερη στροφή στο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Ανδρών

Share
Default Featured Image
Share

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο (9-10 Οκτωβρίου) το πρωτάθλημα Χάντμπολ Ανδρών Α’ Κατηγορίας.

Στην πρώτη αναμέτρηση της αγωνιστικής ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί τον Προοδευτικό Πάφου το Σάββατο (09/10 – 16:00) στον Άγιο Δομέτιο. Μετά την εκτός έδρας νίκη της πρεμιέρας επί του ΘΟΪ Αυγόρου οι γαλαζοκίτρινοι αναζητούν μια δεύτερη νίκη που – αν και νωρίς – θα τους δώσει προβάδισμα για την 4αδα. Η ομάδα της Πάφου δίνει δεύτερο αγώνα σε τρεις ημέρας, καθώς την Τετάρτη (06/10) έχασε εντός έδρας στην πρεμιέρα από την Sabbianco Ανόρθωση (22-33), παλεύοντας τον αγώνα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας στις 16:30 ο Παρνασσός είναι το φαβορί στον εντός έδρας αγώνα με το νεοφώτιστο ΘΟΪ Αυγόρου.

Η αυλαία πέφτει την Κυριακή (10/10 – 18:00) με την αναμέτρηση Sabbianco Ανόρθωση – Ένωση Νέων Αγίας Βαρβάρας στο «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο».

GREEN PRESS CYPRUS. NEWS

Share
Υπάρχει λύση!
Σχετικά Άρθρα
Αθλητικά

Επιστροφή Καραπατάκη στην ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ είναι οικογένεια. Και οι οικογένειες, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές, στέκονται...

Αθλητικά

Ώρα ανατροπής για την Ομόνοια στη Ριέκα – Για το ιστορικό βήμα στους “16”

Εκκινώντας από μειονεκτική αφετηρία μετά την ήττα της με 1-0 στο ΓΣΠ...

Αθλητικά

Ο αλγόριθμος «βάφει» πράσινο τον τίτλο: Πρωταθλήτρια κατά 82% η Ομόνοια!

Η μάχη του τίτλου μπαίνει πλέον στην τελική της ευθεία και τα...

ΑθλητικάΠολιτική

Ολυμπιακός 92-86 τον Ερυθρό Αστέρα και «κλείδωσε» τη 2η θέση – Σοκ για Μπαρτσελόνα από την Παρί

Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 92-86 του Ερυθρού Αστέρα στο ΣΕΦ και διατηρήθηκαν στη...