Αρχική Αθλητικά Κατάταξη FIFA: Πτώση δύο θέσεων και 105η θέση για την Κύπρο
ΑθλητικάΕθνικές ομάδες

Κατάταξη FIFA: Πτώση δύο θέσεων και 105η θέση για την Κύπρο

Share
Default Featured Image
Share

Οι αποτυχίες απέναντι σε Ρωσία και Σλοβενία έφεραν την Εθνική Κύπρου σε ακόμα χαμηλότερη θέση απ’ ότι τον περασμένο Οκτώβριο στην μηνιαία κατάταξη της FIFA που αφορά τις Εθνικές ομάδες.

Ελεύθερη πτώση για την Εθνική Κύπρου στην μηνιαία κατάταξη των εθνικών ομάδων που ανακοινώνει η ΦΙΦΑ. Πιο συγκεκριμένα μέσα σε ένα μήνα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε δύο θέσεις και από την 103η, υποχώρησε στην 105η θέση παγκοσμίως και στην 42η θέση σε ότι αφορά την Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Έβαλε «λουκέτο» η Σεβάν, ελεύθερος ο Πάμπος

Χαρακτηριστικό της… κατρακύλας της Εθνικής μας, ότι πάνω από αυτή στην κατάταξη βρίσκονται χώρες όπως η Ινδία, Κένυα, Μαδαγασκάρη, Μαυριτανία, Τρινιδάδ και Τομπάγκο, Βιετνάμ, Παλαιστίνη, Κιργιστάν, Λίβανος, Ιορδανία, Μπαχρέιν, Γκαμπόν, Ζάμπια, Αϊτή, Συρία, Ουζμπεκιστάν, Ουγκάντα, Ανάν, Κουρασάο, Ιράκ, Ελ Σαλβαδόρ, Παναμάς και άλλες πολλές.

GREEN PRESS CYPRUS. NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΑθλητικάΠολιτική

Ανρί κατά Ρονάλντο: «Σκέφτεται μόνο να σκοράρει ο ίδιος» – «Η εμμονή με το γκολ κόστισε στην Πορτογαλία»

Ο Τιερί Ανρί άσκησε κριτική στον Κριστιάνο Ρονάλντο για την εμφάνιση του...

Αθλητικά

Αυτό είναι το πρώτο ευρωπαϊκό «εμπόδιο» της Ομόνοιας

Έμαθε αντίπαλο για την έναρξη του ευρωπαϊκού της ταξιδιού η Ομόνοια! Οι...

ΑθλητικάΚύριες Ειδήσεις

Το Μουντιάλ 2026 φέρνει ρεκόρ στοιχημάτων και ανησυχία για τον τζόγο

Η μεγάλη γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, άρχισε την Πέμπτη (11/6) στο Μεξικό...

ΑθλητικάΚύριες Ειδήσεις

Μουντιάλ 2026: Σέντρα στη μεγαλύτερη διοργάνωση στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 σε λίγες ώρες ανοίγει την αυλαία του,...