Αρχική Κόσμος Αυστραλία: Άνδρας άνοιξε την πόρτα του αεροπλάνου και περπάτησε στο φτερό
ΚόσμοςΚύριες Ειδήσεις

Αυστραλία: Άνδρας άνοιξε την πόρτα του αεροπλάνου και περπάτησε στο φτερό

Share
Default Featured Image
Share

Ένας επιβάτης συνελήφθη σε αεροδρόμιο της Αυστραλίας αφού άνοιξε την έξοδο κινδύνου ενός σταθμευμένου αεροπλάνου, περπάτησε πάνω στο φτερό και στη συνέχεια κατέβηκε από έναν κινητήρα στην πίστα, την Πέμπτη, σύμφωνα με τις αρχές.

Η πτήση JQ507 της Jetstar είχε φτάσει στο Αεροδρόμιο της Μελβούρνης από το Σίδνεϊ και είχε σταθμεύσει σε μια πύλη του τερματικού σταθμού, όταν ο άνδρας άνοιξε την έξοδο στη δεξιά πλευρά του αεροσκάφους και κατέβηκε, όπως ανέφεραν οι αρχές.

Το άνοιγμα της εξόδου ενεργοποίησε αυτόματα έναν φουσκωτό διάδρομο από το πίσω μέρος του φτερού μέχρι το έδαφος, σύμφωνα με δήλωση της Jetstar. Ωστόσο, ο άνδρας προτίμησε να περπατήσει κατά μήκος του φτερού και να κατέβει από έναν από τους δύο κινητήρες του Airbus A320.

Η επιβάτης Όντρεϊ Βαργκέζε ανέφερε ότι οι επιβάτες άρχισαν να φωνάζουν καθώς ο άνδρας άρχισε να επιδεικνύει «αλλοπρόσαλλη» συμπεριφορά λίγο πριν ανοίξει την έξοδο κινδύνου.

«Ο άνδρας έδειχνε κάπως περίεργη συμπεριφορά», δήλωσε η Βαργκέζε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης 3AW. «Μόλις το αεροπλάνο άρχισε να σταματά, σηκώθηκε αμέσως και έτρεξε προς την έξοδο κινδύνου».

Οι αξιωματικοί της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Αυστραλίας, που είχαν ειδοποιηθεί από το προσωπικό της Jetstar, συνέλαβαν τον άνδρα για «επιθετική συμπεριφορά και παραβίαση των πρωτοκόλλων ασφαλείας του αεροσκάφους», σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚόσμοςΚύριες Ειδήσεις

Απόφαση-σταθμός του ΕΔΔΑ για τα βακούφια και τα δικαιώματα της ελληνορθόδοξης μειονότητας στην Τουρκία

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου έκρινε παράνομο τον αποκλεισμό κληρικών από...

ΚόσμοςΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Στις κορυφαίες οικονομικές επιδόσεις της ΕΕ η Κύπρος, λέει ο Κεραυνός

Σύμφωνα με τον ΥΠΟΙΚ, πρώτη και ύψιστη προτεραιότητα αποτελεί η περαιτέρω ενίσχυση...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Τραγωδία στην Ορόκλινη: Δύο 20χρονες ανασύρθηκαν νεκρές από τη θάλασσα

Οι Αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό...

ΚόσμοςΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Η ΕΕ εκταμίευσε €177,2 εκατ. στην Κύπρο για ενίσχυση της άμυνας

Το SAFE αποτελεί χρηματοδοτικό μέσο ύψους 150 δισ. ευρώ και παρέχει δάνεια...