Αρχική Κόσμος Ο Μασκ στηρίζει ξανά Φειδία και παραφράζει το σύνθημα του Τραμπ «Let’s MEGA (Make Europe Great Again)»
ΚόσμοςΚύριες Ειδήσεις

Ο Μασκ στηρίζει ξανά Φειδία και παραφράζει το σύνθημα του Τραμπ «Let’s MEGA (Make Europe Great Again)»

Share
Default Featured Image
Share

Ας ξανακάνουμε μεγάλη την Αμερική (MAGA – Make America Great Again) έλεγε ο Τραμπ πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ και ο Μασκ το λανσάρει και για την Ευρώπη

Ο Μασκ παραφράζει το σύνθημα του Τραμπ και στηρίζει ξανά Φειδία: «Let's MEGA (Make Europe Great Again)»

Το προεκλογικό σύνθημα του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, «Make America Great Again» (MAGA – Κάνουμε ξανά μεγάλη την Αμερική),παραφράζει ο Έλον Μασκ σε αναρτήσεις του στο Twitter.

Αρχικά, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και συνεργάτης του Τραμπ, κοινοποίησε μια συνέντευξη του «αγαπημένου» του ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος μιλά, σε συνέντευξή του, για τους τρόπους που, κατά τον ίδιο, μπορεί να γίνει ξανά μεγάλη η Ευρώπη (Let’s make Europe Great Again).

Ακολούθως, ο ίδιος ο Μασκ κάλεσε τους Ευρωπαίους να ενταχθούν στο κίνημα «Make Europe Great Again» – MEGA.

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚόσμοςΠεριβάλλονΠολιτική

Όταν οι μέλισσες είχαν δικαιώματα: οι παράξενοι νόμοι της Ιρλανδίας

Στην Ιρλανδία του πρώιμου Μεσαίωνα, οι μέλισσες δεν ήταν απλώς πολύτιμα έντομα,...

ΚύπροςΚύριες ΕιδήσειςΠεριβάλλον

Δικαστικό «μπλόκο» σε φωτοβολταϊκό πάρκο στα Λατσιά – Γέρι

Το Διοικητικό Δικαστήριο κατέστησε απόλυτο το προσωρινό διάταγμα αναστολής εργασιών για την...

ΚόσμοςΠολιτική

Πολιτική κρίση στην Ισπανία: Έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία των Σοσιαλιστών

Η έρευνα για πιθανή παράνομη χρηματοδότηση του PSOE εντείνει την πίεση προς...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

ΕΚΤ, ακρίβεια και τουρισμός: Το δύσκολο καλοκαίρι της κυπριακής οικονομίας

Ο Τάσος Γιασεμίδης αναλύει τις πιέσεις από τον πληθωρισμό, τις προθέσεις της...