Από τη θέρμανση… στο κλιματιστικό: Ανεβαίνει στους 25 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία, πώς θα μας πάει το τριήμερο

Δημοφιλή Άρθρα

More articles

Ηλιόλουστος αναμένεται να είναι σήμερα Πέμπτη ο καιρός, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 25 βαθμούς στο εσωτερικό στους 21-22 βαθμούς στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ορεινά. Το τριήμερο που μας έρχεται αναμένεται να είναι επίσης ηλιόλουστο, με κατα διαστήματα ψηλές νεφώσεις.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση:

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας δυνατό κατά διαστήματα να είναι αυξημένες.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο μέχρι το Σάββατο και μικρή πτώση την Κυριακή, για να κυμανθεί γενικά αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 22 εκατοστά.

 

GREENPRESSCYPRUS.NEWS



- Advertisement -spot_img

Τελευταία άρθρα

- Advertisement -spot_img