Αρχική Κύπρος Κοινωνία Ενδεχόμενο άνοιγμα χώρων εστίασης πριν την Καθαρά Δευτέρα
Κοινωνία

Ενδεχόμενο άνοιγμα χώρων εστίασης πριν την Καθαρά Δευτέρα

Share
Default Featured Image
Share

Η 28η Φεβρουαρίου είναι η μέρα που ολοκληρώνεται η παράταση των περιοριστικών μέτρων στην Κύπρο και μοιραία αρχίζει η συζήτηση για το τι έχει σειρά στην αποκλιμάκωση των μέτρων.

Οι χώροι εστίασης αναμένουν υπομονετικά τις επόμενες ανακοινώσεις του Υπουργικού, ευελπιστώντας ότι θα συγκαταλέγονται στις μετέπειτα χαλαρώσεις, έχοντας κατά νου ότι η επιδημιολογική εικόνα της χώρας, κάθε μέρα βελτιώνεται όλο και περισσότερο.

Την ερχόμενη εβδομάδα η Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή θα συνεδριάσει προκειμένου να αναλύσει την επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου και να καταγράψει τις προτάσεις που θα μεταφερθούν στον Υπ.Υγείας και ακολούθως στο Υπουργικό.

Επιτροπή προσανατολίζονται στο να καταθέσουν πρόταση όπως οι χώροι εστίασης να ανοίξουν, πριν την Καθαρά Δευτέρα (15/3) με πολύ αυστηρά περιοριστικά μέτρα.

Επίσης, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εντός του Μάρτη θα επιστρέψουν και οι υπόλοιπες βαθμίδες  εκπαίδευσης πίσω στα σχολεία.

GREEN PRESS CYPRUS

 

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚοινωνίαΚύπρος

Πράσινη Ασπίδα συνεχίζει τη διαχρονική στήριξή της προς τις ευάλωτες ομάδες

Η Πράσινη Ασπίδα συνεχίζει τη διαχρονική στήριξή της προς τις ευάλωτες ομάδες....

ΚοινωνίαΚύπροςΠολιτική

Χάος στους ελέγχους επιδομάτων: αποκαλύψεις για πληρωμές χωρίς δικαιολογητικά

Περίπου 63 χιλιάδες ευρώ καταβλήθηκαν σε πολίτη της ΕΕ που δεν προσκόμισε...

ΚοινωνίαΚύπροςΠολιτική

Επίθεση κατηγορούμενου σε Δικηγόρο της Δημοκρατίας μέσα στο δικαστήριο

Η δικηγόρος μεταφέρθηκε με ασθενοφορό σε νοσοκομείο Την επίθεση κατηγορούμενου σε εκπρόσωπο...