Αρχική Κύπρος Aπόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο
Κύπρος

Aπόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο

Share
Default Featured Image
Share

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι 39χρονος άνδρας, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, με σοβαρό κάταγμα στο πόδι.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε πληροφορία ότι γύρω στις 9.10μ.μ. χθες, ενώ ο 39χρονος, βρισκόταν πεζός στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει, άνδρας οδηγός φέρεται να οδήγησε σκόπιμα το αυτοκίνητό του εναντίον του και να τον κτύπησε. Στη συνέχεια ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τη σκηνή, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος, ήταν 43χρονος κάτοικος Πάφου, ο οποίος φέρεται να έχει κάποιες διαφορές με τον 39χρονο.

Εναντίον του 43χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

GREEN PRESS CYPRUS.NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΕλλάδαΚύπροςΠολιτική

Σύσταση κοινής ομάδας Κύπρου και Ελλάδας για αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού

Στη σύσταση κοινής ομάδας εργασίας με καθημερινό συντονισμό για την αντιμετώπιση του...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς: Παραδόθηκε η τελική έκθεση – Καμία σύνδεση με τις βουλευτικές εκλογές

Η Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς (“η Αρχή”), ανακοινώνει τα ακόλουθα αναφορικά...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Υπόθεση «Σάντη»: Τα πήρε όλα πάνω της για την κατασκευή μηνυμάτων

Σε καθοριστικό σημείο φαίνεται πως εισέρχονται οι έρευνες των Αρχών για την...

Κύπρος

Σημαντική αύξηση στα φράγματα – Στο 39,6% η πληρότητα, διπλάσια από πέρσι

Σημαντική βελτίωση της φετινής υδρολογικής εικόνας παρουσιάζει η εικόνα των φραγμάτων. Συγκεκριμένα,...