Αρχική Κύπρος Αστυνομικά Καπαρδής: «Δεδομένο ότι θα βρεθούν νεκρές οι Ρωσίδες»
ΑστυνομικάΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Καπαρδής: «Δεδομένο ότι θα βρεθούν νεκρές οι Ρωσίδες»

Share
Default Featured Image
Share

Δεδομένο θεωρεί ότι οι δύο γυναίκες θα βρεθούν νεκρές ο Καθηγητής Εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου δρ. Ανδρέας Καπαρδής.

Μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι, για την υπόθεση εξαφάνισης των δύο γυναικών που εξελίσσεται σε θρίλερ, ο δρ Καπαρδής είπε πως το πιθανότερο σενάριο είναι οι δύο γυναίκες να είναι νεκρές, αφού όλα τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά οδηγούν σε στυγερό έγκλημα.

Διαβάστε επίσης: «Μεγαλώνει η ακτίνα ερευνών για εντοπισμό ελλείπουσων»

Σημείωσε πως πρόκειται για γυναίκες που μάλλον ήταν ευάλωτες και ανήκαν σε ομάδες όπως τις αποκαλούν οι εγκληματολόγοι, υψηλού κινδύνου.

Όσον αφορά τα κίνητρα του δράστη ανέφερε πως μπορεί να είναι πολλά, όπως για παράδειγμα να υπήρξε φιλονικία μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στην εξοχική κατοικία ή ακόμη μπορεί να καταναλώθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Αυτό που παραμένει άλυτο στην υπόθεση, σύμφωνα με τον δρ Καπαρδή είναι το πώς οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στη συγκεκριμένη οικία και πως μεταφέρθηκαν εκεί ενώ τελικό συμπέρασμα για το έγκλημα θα υπάρξει όταν δεθούν οι επιστημονικές εξετάσεις με σκηνή ή εάν «σπάσει» και ομολογήσει ο ύποπτος.

GREEN PRESS CYPRUS. NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚόσμοςΚύριες Ειδήσεις

Βενεζουέλα: Η Google προειδοποίησε για τον φονικό σεισμό πριν χτυπήσει – Πώς λειτουργεί το σύστημα ειδοποιήσεων

Σε αρκετές χώρες λειτουργούν συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης για σεισμούς, ιδιαίτερα χώρες που...

ΚόσμοςΚύριες Ειδήσεις

Χάος μετά τον καταστροφικό σεισμό στη Βενεζουέλα – Σχεδόν 50.000 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι

Στενεύουν τα περιθώρια για τον εντοπισμό επιζώντων κάτω από τα συντρίμμια στη...

ΚύπροςΠεριβάλλονΠολιτική

Λεμεσός: Σε οριακό σημείο η διαχείριση βοθρολυμάτων – «Πάμε προς διάλυση» καταγγέλλουν οι εταιρείες

Σε οριακή κατάσταση βρίσκεται η διαχείριση των βοθρολυμάτων στη Λεμεσό, με τις...