Αρχική Κύριες Ειδήσεις Αναβαθμίζεται η ακτοπλοϊκή Κύπρου-Ελλάδας Σκέψεις και επέκταση στο Ισραήλ
Κύριες Ειδήσεις

Αναβαθμίζεται η ακτοπλοϊκή Κύπρου-Ελλάδας Σκέψεις και επέκταση στο Ισραήλ

Share
Default Featured Image
Share

Για το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Κύπρου – Ελλάδας μίλησε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος ανέφερε ότι πάνω από 7400 άτομα ταξίδεψαν και πάνω από 1950 οχήματα μεταφέρθηκαν και οι αριθμοί αυτοί ξεπέρασαν τις προσδοκίες τους.

Σημείωσε ότι πολύ μικρό αριθμό παραπόνων έχουν δεχτεί από πολίτες, όμως ακόμα και αυτά τα σχόλια τα λαμβάνουν σοβαρά υπόψη, τα αξιολογούν με την εταιρεία γιατί στόχος τους είναι η συνεχής βελτίωση αυτής της υπηρεσίας.

«Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, να δούμε με την ανάδοχο εταιρεία πως μπορούμε να βελτιώσουμε περεταίρω αυτή την υπηρεσία και η ίδια η εταιρεία να ανακοινώσει βεβαίως το πρόγραμμα δρομολογίων για την νέα καλοκαιρινή περίοδο» ανέφερε.

Κληθείς να απαντήσει τι θεωρεί ότι πρέπει να αλλάξει, ανέφερε πως τα πλείστα από τα παράπονα αφορούν όχι τόσο το πλοίο αλλά τις διαδικασίες που είχαν βιώσει οι επιβάτες στο λιμάνι και αυτές προσπαθούμε να απλουστεύσουμε, σε επαφή με της συναρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να γίνουν οι υποδομές στο λιμάνι σε ενιαίο σημείο ελέγχου επιβατών και οχημάτων για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

Συμπλήρωσε επίσης ότι όσο αφορά το πλοίο προσπαθούν με την ανάδοχο εταιρεία να δουν με βάση τις συμβατικές υποχρεώσεις να δουν σε ένα 30ωρο ταξίδι πρέπει να προστεθούν ποιοτικότερες υπηρεσίες όσο αφορά τα εστιατόρια και παράλληλα η ίδια η εταιρεία αξιολογεί την πιθανότητα να επεκτείνει αυτή τη γραμμή ίσως προς το Ισραήλ που υπάρχει και η προοπτική του θρησκευτικού τουρισμού προς τους Αγίους Τόπους.

«Για την νέα χρονιά θα παραμείνει το ίδιο πλοίο αλλά με βελτιωμένες υπηρεσίες και περιμένουμε το επόμενο διάστημα να μας καταθέσει η εταιρεία το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες για την νέα χρονιά» κατέληξε ο κ. Δημητριάδης.

GREEN PRESS CYPRUS.NEWS

 

 

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚόσμοςΚύριες Ειδήσεις

Θέουτα: Συναγερμός για νέα μαζική απόπειρα εισόδου μεταναστών στις 15 Αυγούστου

Έκθεση έξι σελίδων συνέταξε η ισπανική Πολιτοφυλακή, εξετάζοντας το ενδεχόμενο μιας νέας...

ΑστυνομικάΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Αστυνομία Κύπρου: Ακυρώνονται έξι προκηρύξεις θέσεων – Επιστρέφονται τα τέλη στους υποψηφίους

Οι προκηρύξεις που είχαν δημοσιευθεί τον Μάρτιο του 2026 αποσύρονται λόγω αλλαγής...

ΚόσμοςΚύριες Ειδήσεις

Αμυντικό Σύμφωνο της Μέκκας»: Σαουδική Αραβία, Τουρκία και Πακιστάν ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και το Πακιστάν υπέγραψαν την Παρασκευή στη...

Κύριες Ειδήσεις

Ορκίστηκαν,οι νέοι Υπουργοί – Τι ζήτησε ο Πρόεδρος Διαφάνεια, λογοδοσία, πάταξη της διαφθοράς

Ολοκληρώθηκε η τελετή διαβεβαίωσης των νέων μελών της Κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο,...