Λιγνάδης: Στις φυλακές Τρίπολης – Σε απομόνωση την πρώτη εβδομάδα

Δημοφιλή Άρθρα

More articles

 Ο προφυλακισθείς πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου  για μία εβδομάδα θα παραμείνει σε ειδικό χώρο Covid-19 των φυλακών – Στη συνέχεια θα κριθεί αν θα κρατηθεί μόνος του ή σε θάλαμο με άλλους κρατούμενους

Σε ειδικό χώρο Covid-19 των φυλακών Τρίπολης, μόνος του για μια εβδομάδα, θα βρίσκεται ο προφυλακισμένος πλέον ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης. Ο 57χρονος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, έφυγε το μεσημέρι της Παρασκευής από τα κρατητήρια του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ με κλούβα και οδηγήθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης.

Μια φυλακή που με το νέο σχέδιο για την αναμόρφωση των φυλακών μετετράπη σε Κέντρο Κράτησης υποδίκων και καταδικασμένων για σεξουαλικά εγκλήματα που αυτή τη στιγμή φιλοξενεί 114 άτομα και θεωρείται από τις «ήσυχες» φυλακές της χώρας. Όπως προβλέπεται από το ειδικό πρωτόκολλο, ο Δημήτρης Λιγνάδης με το που θα κλείσει πίσω του τη βαριά πύλη των φυλακών θα οδηγηθεί σε ειδική πτέρυγα Covid-19 όπου θα παραμείνει για μια εβδομάδα. Στη συνέχεια, θα περάσει από ειδική συνέντευξη από τη διεύθυνση των φυλακών για να τοποθετηθεί σε κελί ή θάλαμο με άλλους κρατουμένους.

ArcadiaPortal.gr Στις φυλακές Τρίπολης ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης
GREEN PRESS CYPRUS



- Advertisement -spot_img

Τελευταία άρθρα

- Advertisement -spot_img