Αρχική Κύπρος Αστυνομικά Οδηγούσε το μοτοποδήλατο του πατέρα του και κατέληξε στο νοσοκομείο 15χρονος
ΑστυνομικάΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Οδηγούσε το μοτοποδήλατο του πατέρα του και κατέληξε στο νοσοκομείο 15χρονος

Share
Default Featured Image
Share
Στη σύλληψη 19χρονου που οδηγούσε αυτοκίνητο με υπερβολική ταχύτητα, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στη Λευκωσία, ενώ στη Λάρνακα, η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες τροχαίου ατυχήματος, κατά το οποίο νεαρός ηλικίας 15 ετών, που φέρεται να οδηγούσε μοτοποδήλατο, τραυματίστηκε ελαφρά.

Ο 19χρονος συνελήφθη από μέλος του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, που λίγο μετά τις 9.30 χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια ελέγχου στην οδό Ανεξαρτησίας στο Στρόβολο, διαπίστωσε μέσω του ενσωματωμένου στο περιπολικό όχημα, συστήματος ελέγχου ταχύτητας – On Board Radar, ότι ο νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 102 χιλιομέτρων, αντί μέχρι 50 που είναι το όριο ταχύτητας.

Με το πέρας των αστυνομικών εξετάσεων, λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ, ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ κλήθηκε να παρουσιαστεί το πρωί σήμερα, ενώπιον Δικαστηρίου, για εκδίκαση της υπόθεσης οδήγησης οχήματος με υπερβολική ταχύτητα.

Νωρίτερα χθες, γύρω στις 6.20 το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι, σε δρόμο στην περιοχή Κιτίου, στη Λάρνακα, άγνωστος νεαρός είχε ατύχημα με μοτοποδήλατο που οδηγούσε. Στην περιοχή έσπευσαν μέλη του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού, όπου διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είχε ήδη φύγει από το σημείο του ατυχήματος.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια από τα μέλη της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι 15χρονος, ενώ οδηγούσε το μοτοποδήλατο του πατέρα του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, και ανατράπηκε στο δρόμο.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εκδορές στο κεφάλι. Αφού έτυχε περίθαλψης, έλαβε εξιτήριο.

Ο πατέρας του ανηλίκου ανακρίθηκε γραπτώς, σχετικά με τα μέτρα φύλαξης του μοτοποδηλάτου του και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 15χρονος απέκτησε κατοχή και οδηγούσε το μοτοποδήλατο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου.

 

GREENPRESSCYPRUS.NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Καταστροφική φωτιά σε τυπογραφείο στον Άγιο Δομέτιο – Ερευνώνται τα αίτια

Ολοσχερώς καταστράφηκε τυπογραφείο στον Άγιο Δομέτιο, έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε γύρω...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Φωτιά στη Λάρνακα: Τι απαντά η Πολιτική Άμυνα για την καθυστέρηση του CY-Alert

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πολιτική Άμυνα για τη χθεσινή πυρκαγιά στο Καλό Χωριό...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Μυστήριο με τρεις εστίες φωτιάς στο Δάλι – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σε κινητοποίηση τέθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας η Πυροσβεστική Υπηρεσία για...

ΚόσμοςΚύριες Ειδήσεις

Σε αυξημένη επιφυλακή η Αγία Άννα μετά τη μεγάλη πυρκαγιά – Συνεχείς περιπολίες για αναζωπυρώσεις

Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής παραμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες στην Αγία Άννα, μετά...