Αρχική Αθλητικά Απόλλων: Η απόφαση του Εφετείου και ο κίνδυνος για μπούμερανγκ
ΑθλητικάΚύριες ΕιδήσειςΠοδόσφαιρο Κύπρος

Απόλλων: Η απόφαση του Εφετείου και ο κίνδυνος για μπούμερανγκ

Share
Default Featured Image
Share

Δευτέρα βράδυ κοντά στις 21:00, επικρατούσε κλίμα ευφορίας στις τάξεις του Απόλλωνα, μετά τη νίκη 3-0 στην έδρα της Δόξας. Τρίτη μεσημέρι περίπου στις 12:00, η ανακοίνωση της απόφασης του Εφετείου να επιστρέψει τους βαθμούς στην ΑΕΚ, προκάλεσε αναστάτωση καθώς αναμενόταν η δικαίωση που θα αντιστοιχούσε σε άλλους τρεις βαθμούς.

Είναι σημαντικό, όμως, να μη γυρίσει μπούμερανγκ τελικώς η ένσταση των κυανόλευκων για τη συμμετοχή των δύο παικτών της ομάδας της Λάρνακας (Ροσάλες, Ακοράν). Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και οι συνεργάτες του θέλουν τους ποδοσφαιριστές συγκεντρωμένους, ώστε να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους.

Διαβάστε επίσης: Μπαντία: «Μεγάλη νίκη κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα»

Το κυανόλευκο τρένο σφύριξε τρεις φορές και στο Μακάρειο. Ο Απόλλων με άνεση και στυλ, ξεπέρασε και το εμπόδιο της Δόξας (3-0), φθάνοντας σε πέμπτη σερί νίκη (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) και 13η στο πρωτάθλημα, που του επέτρεψε να αυξήσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους 6 βαθμούς.

Η χθεσινή νίκη της λεμεσιανής ομάδας ήταν η όγδοη και πιο ευρεία στα τελευταία 12 ματς με τη Δόξα στο Μακάρειο. Δείγμα των φετινών δυνατοτήτων και της αποφασιστικότητας για διεκδίκηση του τίτλου πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2006!

Πλέον, την Πέμπτη είναι ορισμένο το εξ αναβολής ντέρμπι με την ΑΕΛ και ο Γερμανός προπονητής περιμένει να δει τους ποδοσφαιριστές του να δίνουν συνέχεια. Να παρουσιαστούν δηλαδή ανεπηρέαστοι από την απόφαση του Εφετείου και να κάνουν άλλο ένα βήμα προς την επίτευξη του πολυπόθητου στόχου τους.

GREEN PRESS CYPRUS.NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

«Κράτος Μαφία»: Πολιτική θύελλα μετά το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς

Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων για το πόρισμα της Αρχής Κατά της...

ΚύπροςΚύριες ΕιδήσειςΠεριβάλλον & Άνθρωπος

ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΑΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΑΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ Το Πράσινο Κομμά της...

Κύριες ΕιδήσειςΠεριβάλλον

«Ντροπή για τις αρμόδιες αρχές»: Σοβαρές καταγγελίες για το Lady’s Mile

Για ανεξέλεγκτη κατάσταση και απουσία ουσιαστικής διαχείρισης και ελέγχων στην παραλία του...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Πόρισμα για το «Κράτος Μαφία»: Ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για Αναστασιάδη και Βαρνάβα

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για την...