Αρχική Κύπρος Δρ. Πανά για σχέσεις ΣΕΕ-Υπ. Υγείας: «Να μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά»
ΚύπροςΚύριες ΕιδήσειςΥγεία

Δρ. Πανά για σχέσεις ΣΕΕ-Υπ. Υγείας: «Να μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά»

Share
Default Featured Image
Share

Ήταν αναμενόμενο να υπάρξει επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας στην κοινότητα και κατ΄ επέκταση στα νοσοκομεία, ανέφερε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», η Δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά.

Χρειάζεται προσοχή τους επόμενους μήνες και πρέπει να γίνουν πολλές συντονισμένες δράσεις ώστε να αποφευχθεί η πίεση στο σύστημα υγεία, τόνισε.

Διαβάστε επίσης: Η Pfizer επιστρατεύει memes κατά «θεωριών συνωμοσίας» και εμβόλια

Σχετικά με το ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξύ του Υπουργείου και μελών της ΣΕΕ, η κα. Πανά ανέφερε πως ο εχθρός είναι η νόσος COVID-19, σημειώνοντας πως δεν θεωρεί ότι τίθεται θέμα μη συνεννόησης.

«Σε αυτή τη φάση να μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά. Η ενέργεια όλων πρέπει να εστιαστεί στον καλό συγχρονισμό και στη συνεργασία. Αν υπάρχουν μικροδιαφορές θα λυθούν το αμέσως επόμενο διάστημα».

GREEN PRESS CYPRUS. NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
Υγεία

HIV: Εξίσου αποτελεσματική νέα θεραπεία με ένα χάπι την ημέρα – Τι έδειξε η μελέτη στο The Lancet

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό The Lancet, περιέλαβε περισσότερα από 550...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Έως και έξι μήνες για την καταπολέμηση του αφθώδους πυρετού – Ακόμα στην αρχή η Κύπρος

«Είμαστε ακόμα στην αρχή» σε σχέση με την αντιμετώπιση της κρίσης με...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Σεισμός στην Κύπρο

Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Κύπρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες...