Αρχική Κύπρος Ευχαριστίες Υπ. Υγείας σε Παιδιατρική Εταιρεία για εμβολιασμούς Κυριακής
ΚύπροςΚύριες ΕιδήσειςΥγεία

Ευχαριστίες Υπ. Υγείας σε Παιδιατρική Εταιρεία για εμβολιασμούς Κυριακής

Share
Default Featured Image
Share

Ευχαριστίες στην Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου εξέφρασε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, μέσω ανακοίνωσης στην οποία εξάρει το γεγονός ότι την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022, μέλη της Εταιρείας «άφησαν τις οικογένειες τους εν μέσω εορτών και ρίχθηκαν στη ‘μάχη’ του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, θωρακίζοντας με αυτό τον τρόπο τα παιδιά ηλικίας 5 -11 ετών».

Όπως αναφέρει ο Υπουργός Υγείας στην ανακοίνωσή του «η άριστη συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και της Ιατρικής κοινότητας έχει αποδείξει πάμπολλες φορές πως επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα ως προς την προάσπιση της υγείας των πολιτών, αλλά ταυτόχρονα στέλνει και ενθαρρυντικά μηνύματα ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας και την προστασία των ευάλωτων ομάδων μας».

Διαβάστε επίσης: Υπ. Υγείας: Διαχειρίσιμη η κατάσταση

«Είναι για αυτό το λόγο, που θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τα μέλη της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου και ειδικότερα στον Πρόεδρο της Δρ. Μιχάλη Αναστασιάδη, οι οποίοι χθες Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022, άφησαν τις οικογένειες τους εν μέσω εορτών και ρίχθηκαν στη ‘μάχη’ του εμβολιασμού, θωρακίζοντας με αυτό τον τρόπο τα παιδιά ηλικίας 5 -11 ετών» συνεχίζει ο κ. Χατζηπαντέλας στην επιστολή του.

Προσθέτει ότι «συγκεκριμένα, χθες στο εμβολιαστικό κέντρο της Κρατικής Έκθεσης διενεργήθηκαν 640 εμβολιασμοί παιδιών».

Όπως σημειώνει ο Υπουργός Υγείας, «στο πλαίσιο των προσπαθειών μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων/κηδεμόνων και δη των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών, το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου, θα προχωρήσει στη λειτουργία μεγάλων εμβολιαστικών κέντρων στις 8 Ιανουαρίου 2022, στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού και στις 15 Ιανουαρίου 2022, στο γραφείο του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων στην Τριμίκλινη, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι».

GREEN PRESS CYPRUS.NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
Κύριες ΕιδήσειςΠεριβάλλον

Ξεβράστηκε ξανά νεκρό δελφίνι σε παραλία της Πάφου

Ανησυχία προκαλεί νέο περιστατικό με νεκρό δελφίνι στη θαλάσσια περιοχή της Πάφου. ...

ΚόσμοςΚύριες Ειδήσεις

Βρέφος που βρέθηκε κάτω από το πάτωμα σπιτιού κηδεύτηκε έπειτα από έναν αιώνα στην Αγγλία

Περισσότερα από 100 χρόνια μετά τον θάνατό του, ένα βρέφος που εντοπίστηκε...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Το ψευδοκράτος χαρακτηρίζει «άκυρη» τη συμφωνία Κύπρου-Αιγύπτου για ΦΑ

Με επιστολή που διαβιβάστηκε στα Ηνωμένα Έθνη από την Τουρκία εκ μέρους...

ΚύπροςΠολιτική

Υπόθεση “Σάντη”: Εμπλοκή FBI, αλλά άγνωστο πότε θα ολοκληρωθεί η έρευνα

Στόχος της Κυβέρνησης είναι να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η έρευνα της...