Αρχική Αθλητικά Κύπρος – Εσθονία: Δεν μετρούν τα εκτός έδρας τέρματα στα play-offs του Nations League
ΑθλητικάΕθνικές ομάδεςΚύριες Ειδήσεις

Κύπρος – Εσθονία: Δεν μετρούν τα εκτός έδρας τέρματα στα play-offs του Nations League

Share
Default Featured Image
Share

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA στην τελευταία της συνεδρία, αποφάσισε όπως καταργηθεί ο κανονισμός τους εκτός έδρας γκολ και στους αγώνες των play-offs του Nations League που θα γίνουν τον ερχόμενο Μάρτιο.

Η απόφαση αυτή αφορά τους διπλούς αγώνες της Κύπρου με την Εσθονία και της Μολδαβίας με το Καζακστάν. Οι αγώνες θα γίνουν στις 24 και 29 Μαρτίου και οι νικήτριες ομάδες από τα δύο ζευγάρια θα παραμείνουν στη Γ’ Κατηγορία του Nations League ενώ οι χαμένες, θα υποβιβαστούν στη Δ’ Κατηγορία της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Αρχίζει προετοιμασία η Εθνική Ανδρών Χάντμπολ

Νικήτριες θα αναδειχθούν οι ομάδες που θα σημειώσουν συνολικά τα περισσότερα τέρματα στους δύο αγώνες, ανεξάρτητα αν τα πετύχουν εντός ή εκτός έδρας. Αν με το τέλος του δεύτερου αγώνα οι ομάδες έχουν πετύχει ίσο αριθμό τερμάτων, θα ακολουθεί ημίωρη παράταση και πέναλτι (αν χρειαστεί).

GREEN PRESS CYPRUS. NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚοινωνίαΚύπροςΚύριες ΕιδήσειςΥγεία

Έρευνα σοκ: Πρωταθλήτρια στην εξάντληση εργαζομένων η Κύπρος

Σωματικά και συναισθηματικά εξαντλημένοι νιώθουν οι εργαζόμενοι στην Κύπρο, σύμφωνα με τα...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Κατάρρευση στη Γερμασόγεια: Προειδοποιήσεις που αγνοήθηκαν και κενά στη νομοθεσία

Τις σοβαρές ελλείψεις στο θεσμικό πλαίσιο και τις ευθύνες που προκύπτουν από...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Θεσμική αποτυχία του κράτους το κλείσιμο του Melios Zoo – Υπάρχει σχέδιο για τα ζώα;

Ανακοίνωση Πράσινου Κόμματος για το κλείσιμο του Melios Zoo Η οριστική απόφαση...