Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη-Tατάρ για τον ισχυρό σεισμό

Δημοφιλή Άρθρα

More articles

Τηλεφωνική επικοινωνία με επίκεντρο τον σεισμό που σημειώθηκε ξημερώματα της Τρίτης είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον κατοχικό ηγέτη.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε ανακοίνωση της «προεδρίας» αναφέρεται ότι οι δύο ηγέτες εξέφρασαν την ευχή όπως όλα διαβούν καλά μετά και τον σεισμό, στον οποίο ευτυχώς δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες ή υλικές ζημιές.

Διαβάστε επίσης: Αυξημένη η σκόνη στην ατμόσφαιρα

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία, ο κ. Αναστασιάδης και ο κ. Ταλάτ, αναφέρθηκαν στον σεισμό του 1953 μεγέθους 6.1 στην κλίμακα Ρίχτερ λέγοντας ότι αποτέλεσε ένα από τους πιο καταστροφικούς σεισμούς στη ιστορία του νησιού.

Είπαν ακόμα ότι είναι παρήγορο το γεγονός ότι δεν υπήρξαν απώλειες ζωών ή υλικές καταστροφές και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.

GREEN PRESS CYPRUS.NEWS



- Advertisement -spot_img

Τελευταία άρθρα

- Advertisement -spot_img