Αρχική Κύπρος Βαρώσι: Ανοίγουν ακόμη ένα κομμάτι της παραλίας οι κατοχικές αρχές
ΚύπροςΚύριες ΕιδήσειςΠολιτική

Βαρώσι: Ανοίγουν ακόμη ένα κομμάτι της παραλίας οι κατοχικές αρχές

Share
Default Featured Image
Share

Εργασίες για άνοιγμα ενός ακόμη κομματιού της παραλίας στην περιφραγμένη περιοχή του Βαρωσίου, διεξάγουν οι κατοχικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, μπουλντόζα διεξήγαγε την Τετάρτη εργασίες μπροστά από το ξενοδοχείο King George και μέχρι την πολυκατοικία Ωκεανία. Εκεί έχουν μεταφερθεί και κρεβατάκια θαλάσσης μαζί με ομπρέλες.

Εκεί βρισκόταν και το εστιατόριο Φάληρο το οποίο είχαν κατεδαφίσει πριν καιρό, αφού είχε μισογκρεμιστεί. Εικάζεται ότι πρόκειται για μια περιοχή έκτασης περίπου 600 μέτρων. Το κομμάτι αυτό της παραλίας γειτνιάζει με το ξενοδοχείο Ασπέλια, όπου έχουν τοποθετηθεί παλιότερα δωμάτια αλλαγής ρούχων και ντους.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατοχικές αρχές άνοιξαν τμήμα της περιφραγμένης πόλης της Αμμοχώστου τον Οκτώβριο του 2020. Στις 15 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν είχε επισκεφθεί την παραλία της Χρυσής Ακτής, όπου επιτρέπεται η είσοδος σε όλους.

Σημειώνεται ότι το 2016 και το 2017 άνοιξαν δύο παραλίες στον Άγιο Μέμνωμα, μία αρχικά μόνο για τα μέλη του κατοχικού στρατού και μετέπειτα η άλλη για πολίτες του ψευδοκράτους και της Τουρκίας μόνο.

GREEN PRESS CYPRUS.NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚύπροςΠολιτική

Πώς κινήθηκαν οι τιμές: Πτώση στις περισσότερες κατηγορίες, αυξήσεις σε βασικά τρόφιμα

Σε σύνολο 45 κατηγοριών βασικών προϊόντων, 19 κατηγορίες κατέγραψαν αύξηση έναντι Ιανουαρίου...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Θύελλα αντιδράσεων για παραχώρηση δασικής γης στο İTÜ στην Καρπασία

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η τροποποίηση — που προσθέτει στις επιτρεπόμενες χρήσεις δασικής...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Συναγερμός για τον αφθώδη πυρετό: Δειγματοληψίες, εμβολιασμοί και ευρωπαϊκή στήριξη

Ιχνηλάτηση, δειγματοληψίες, εμβολιασμοί, θανατώσεις και μαθηματικά μοντέλα πρόβλεψης της εξάπλωσης του, ιού...