Αρχική Αθλητικά Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πέτυχε και πάλι triple double στον αγώνα των Μπακς – Μπορεί, στα 40 μου, πίνοντας κοκτέιλ στη Χαβάη, να λέω «εγώ και ο Τζόρνταν το πετύχαμε»
ΑθλητικάΠολιτική

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πέτυχε και πάλι triple double στον αγώνα των Μπακς – Μπορεί, στα 40 μου, πίνοντας κοκτέιλ στη Χαβάη, να λέω «εγώ και ο Τζόρνταν το πετύχαμε»

Share
Default Featured Image
Share

Ένα από τα ρεκόρ του Μάικλ Τζόρνταν ισοφάρισε στο τελευταίο παιχνίδι των Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

O Αντετοκούνμπο πέτυχε και πάλι triple double, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Μάικλ Τζόρνταν για το πόσες φορές το έχει πετύχει, πετυχαίνοντας πάνω από 35 πόντους. Στον αγώνα του Σαββάτου, οι Μπακς επικράτησαν με 124-114 των Γουίζαρντς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε triple double: 42 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 11 ασίστ, ενώ είχε και 1 μπλοκ σε 36 λεπτά συμμετοχής, με 15/24 δίποντα και 9/14 βολές.

Share
Σχετικά Άρθρα
ΠεριβάλλονΠολιτική

Κατακλυσμός Πάφου: «Εικόνες ντροπής» από τη ρύπανση στον χώρο των εκδηλώσεων

Για «εικόνες ντροπής» έκανε λόγο ο Άγγελος Ονησιφόρου, Δημαρχεύων Πάφου, με αφορμή...

ΑστυνομικάΚύπροςΠολιτική

Υπόθεση «Σάντη»: Σήμερα τα πορίσματα της Αστυνομίας για τις καταγγελίες Δρουσιώτη

Σε επίσημη ενημέρωση σχετικά με τα αποτελέσματα της διερεύνησης της υπόθεσης «Σάντη»...

ΚόσμοςΠεριβάλλονΠολιτική

Όταν οι μέλισσες είχαν δικαιώματα: οι παράξενοι νόμοι της Ιρλανδίας

Στην Ιρλανδία του πρώιμου Μεσαίωνα, οι μέλισσες δεν ήταν απλώς πολύτιμα έντομα,...