Αρχική Κύπρος Αστυνομικά Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Άννα Βίσση – Τι συνέβη;
ΑστυνομικάΠολιτική

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Άννα Βίσση – Τι συνέβη;

Share
Default Featured Image
Share

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η τραγουδίστρια Άννα Βίσση , καθώς διαφημίζουν προϊόντα ομορφιάς με το όνομα της.

Δύο Facebook Stories ανάρτησε η Άννα Βίσση, θέλοντας να εξηγήσει ότι ιστοσελίδες χρησιμοποιούν φωτογραφίες της και το όνομά της για να πουλήσουν προϊόντα για την «αιώνια νεότητα».

Η ίδια έγραψε στους διαδικτυακούς φίλους της: «Παρακαλώ, μην πατάτε σε συνδέσμους που χρησιμοποιούν το όνομα της Βίσση για να “πουλήσουν” δήθεν προϊόντα. Αναφορά και διαγραφή».

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η τραγουδίστρια Άννα Βίσση , καθώς διαφημίζουν προϊόντα ομορφιάς με το όνομα της.

Σε μία από τις εικόνες στις διαφημίσεις, υπάρχει μια παλιά φωτογραφία της Άννας Βίσση, στην οποία κρατάει ένα λεμόνι στο χέρι. «Άννα Βίσση: Αυτή είναι η πρωινή μου ρουτίνα για αιώνια νεότητα», γράφει.

Η Άννα Βίσση, ωστόσο, ενημέρωσε ότι πρόκειται για διαδικτυακή απάτη.

GREEN PRESS CYPRUS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚύπροςΠολιτική

Παπαδάκης: Δικαίωση μετά το πόρισμα της Αστυνομίας – «Ο Δρουσιώτης θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη»

Για τα επόμενα του βήματα μετά και την ανακοίνωση της Αστυνομίας ότι...

ΠεριβάλλονΠολιτική

Κατακλυσμός Πάφου: «Εικόνες ντροπής» από τη ρύπανση στον χώρο των εκδηλώσεων

Για «εικόνες ντροπής» έκανε λόγο ο Άγγελος Ονησιφόρου, Δημαρχεύων Πάφου, με αφορμή...

ΑστυνομικάΚύπροςΠολιτική

Υπόθεση «Σάντη»: Σήμερα τα πορίσματα της Αστυνομίας για τις καταγγελίες Δρουσιώτη

Σε επίσημη ενημέρωση σχετικά με τα αποτελέσματα της διερεύνησης της υπόθεσης «Σάντη»...