Αρχική Πολιτική Ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων, σε ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι ο επίσημος Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων μετά από ομόφωνη απόφαση της γενικής του συνέλευσης τον Ιανουαρίου του 2020 έχει ιδρύσει το κίνημα ΑΦΥΠΝΙΣΗ 2020. Με αυτό τον τρόπο, αναφέρεται ενώνει όλους τους πληγέντες πολίτες και διεκδικεί αυτόνομα τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Πολιτική

Ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων, σε ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι ο επίσημος Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων μετά από ομόφωνη απόφαση της γενικής του συνέλευσης τον Ιανουαρίου του 2020 έχει ιδρύσει το κίνημα ΑΦΥΠΝΙΣΗ 2020. Με αυτό τον τρόπο, αναφέρεται ενώνει όλους τους πληγέντες πολίτες και διεκδικεί αυτόνομα τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Share
Default Featured Image
Share

Ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων, σε ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι ο επίσημος Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων μετά από ομόφωνη απόφαση της γενικής του συνέλευσης τον Ιανουαρίου του 2020 έχει ιδρύσει το κίνημα ΑΦΥΠΝΙΣΗ 2020.

Με αυτό τον τρόπο, αναφέρεται ενώνει όλους τους πληγέντες πολίτες και διεκδικεί αυτόνομα τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Share
Υπάρχει λύση!
Σχετικά Άρθρα
Web TVΠολιτική

Στη Μάχη για τις βουλευτικές εκλογές ο Πρόεδρος του Πράσινου Κόμματος

Για περισσότερα από 25 χρόνια δίνουμε έναν σεμνό αλλά σταθερό αγώνα μέσα...

ΚύπροςΠολιτική

Εκλογικοί κατάλογοι: Μέχρι 2 Απριλίου οι αιτήσεις εγγραφής και δήλωσης για εξωτερικό

Ηλεκτρονική υποβολή αίτησης για εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους, καθώς και ηλεκτρονική υποβολή...

ΚόσμοςΠολιτική

Σιωπηλός «πόλεμος βυθού»: Η Κίνα συλλέγει δεδομένα για υποθαλάσσιες επιχειρήσεις

Σε μια εκτεταμένη επιχείρηση χαρτογράφησης και παρακολούθησης των ωκεανών προχωρά η Κίνα,...