Αρχική Πολιτική Στη Νομική Υπηρεσία η έρευνα για τις αποκαλύψεις του Al Jazeera
Πολιτική

Στη Νομική Υπηρεσία η έρευνα για τις αποκαλύψεις του Al Jazeera

Share
Default Featured Image
Share

Την ολοκλήρωση των ερευνών της Αστυνομίας για τις αποκαλύψεις του ειδησεογραφικού δικτύου Al Jazeera αναφορικά το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου.

Το θέμα πρόβαλε σήμερα πρωτοσέλιδα η εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

Ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι η υπόθεση έχει σταλεί στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες, με συγκεκριμένες εισηγήσεις από τους ανακριτές.

Όπως ανέφερε πρόκειται για έναν ογκωδέστατο φάκελο, αποτελούμενο από 40 περίπου κουτιά με μαρτυρικό υλικό, το οποίο αφού μελετηθεί από τη Νομική Υπηρεσία και τον Γενικό Εισαγγελέα θα δοθούν οδηγίες για τα πρόσωπα και για τα αδικήματα για τα οποία ενδεχομένως θα προχωρήσει η υπόθεση ενώπιον δικαστηρίου.

Σημείωσε περαιτέρω ότι η υπόθεση είχε ιδιαίτερες και αντικειμενικές δυσκολίες στη διερεύνησή της, αφού υπήρχαν πρόσωπα που θα έδιναν μαρτυρία και βρίσκονταν στο εξωτερικό, έγιναν δικαστικές συνδρομές και υπήρχαν πολλά άλλα θέματα τα οποία έπρεπε να προσπεράσουν.

GREEN PRESS CYPRUS. NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΠολιτικήΠολιτισμός

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου μάγεψε το κοινό στο Μουσείο Κώστα Αργυρού

Μία σύμπραξη με στόχο τον ευρύτερο πολιτιστικό διάλογο μεταξύ των τεχνών και...

ΚόσμοςΠολιτική

Ευρωβουλευτές προειδοποιούν την Αλβανία: Το έργο του Τζάρεντ Κούσνερ θέτει σε κίνδυνο την ένταξη στην ΕΕ

Ευρωβουλευτές προειδοποίησαν την Αλβανία ότι οι διαπραγματεύσεις για την ένατξή της στην...

ΚύπροςΠολιτικήΤεχνολογία

Τεχνητή Νοημοσύνη: Κοινό μέτωπο Κύπρου, Ισραήλ και ΕΕ για καινοτομία και ασφάλεια

Το Ισραήλ, η Κύπρος και η Ευρωπαϊκή Ένωση ενισχύουν τη συνεργασία τους...

ΚύπροςΠολιτική

Κυβέρνηση: Έρχεται νομοσχέδιο για ανακριτικές εξουσίες στην Αρχή κατά της Διαφθοράς – Στόχος η κατάθεσή του έως τον Οκτώβριο

Την πρόθεση της Κυβέρνησης να καταθέσει νομοσχέδιο για την παροχή ανακριτικών εξουσιών...