Αρχική Ελλάδα 15χρονη στην Κατερίνη γέννησε σε τουαλέτα νοσοκομείου και άφησε το μωρό στα απορρίμματα
ΕλλάδαΠολιτική

15χρονη στην Κατερίνη γέννησε σε τουαλέτα νοσοκομείου και άφησε το μωρό στα απορρίμματα

Share
Default Featured Image
Share

Δημοσιεύματα από τοπικά μέσα στην Πιερία, αναφέρουν ότι μια ανήλικη γέννησε στο νοσοκομείο της Κατερίνης κρυφά από το ιατρικό προσωπικό.

Το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με το pieriasocial.gr, η 15χρονη πήγε στο νοσοκομείο ζητώντας να την εξετάσει παιδίατρος. Λίγο αργότερα, ζήτησε να πάει στην τουαλέτα.

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έσπευσαν στην τουαλέτα που βρισκόταν πιο πριν η ανήλικη και βρήκαν ένα νεογέννητο μωρό, πάνω στο καπάκι του κάδου απορριμμάτων.

Το βρέφος που γεννήθηκε αρκετά πρόωρα, διασωληνώθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη.

Όσο για τη 15χρονη, εισήχθη στη Μαιευτική Κλινική.

Share
Σχετικά Άρθρα
Πολιτική

Κόστα σε Χριστοδουλίδη: Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά που έχετε κάνει

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα, τόνισε ότι η επανένωση της...

Πολιτική

Αννίτα Δημητρίου: Ο ΔΗΣΥ δεν θα στηρίξει Χριστοδουλίδη στις προεδρικές

Ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη στις προεδρικές εκλογές...