Υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή κυπριακών επιχειρήσεων σε εκθέσεις του εξωτερικού στις οποίες το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας συμμετέχει με κρατικό περίπτερο.
Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του «Σχεδίου Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας De Μinimis προς κυπριακές επιχειρήσεις για συμμετοχή σε εκθέσεις του εξωτερικού, στις οποίες το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας συμμετέχει με κρατικό περίπτερο», προτίθεται κατ’ αρχήν να συμμετάσχει στις ακόλουθες εμπορικές εκθέσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν εντός του 2022.
Διαβάστε επίσης: ΟΧΙ Υπ. Οικονομικών σε πρόταση για μείωση ΦΠΑ στο ρεύμα στο 9%
Σημειώνεται ότι, με την προκήρυξη των πιο κάτω εκθέσεων, δεν αναλαμβάνεται εκ μέρους του Υπουργείου καμία δέσμευση σε περίπτωση μη έγκρισης του Προϋπολογισμού 2022, ή/και από μη συμμετοχή σε κάποιες από τις εκθέσεις αυτές.
GREEN PRESS CYPRUS. NEWS