Την αύξηση των σημείων δειγματοληψίας από το Υπουργείο Υγείας σε όλες τις επαρχίες, εισηγείται ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμά.
Όπως αναφέρει, τα νέα μέτρα αναχαίτισης της πανδημίας έχουν οδηγήσει σε δραστική αύξηση των αναγκών διενέργειας rapid test, με την τελευταία αύξηση των σημείων δειγματοληψίας από το Υπουργείο Υγείας αντικειμενικά να μην μπορεί να καλύψει τις τεράστιες ανάγκες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μεγάλες ουρές, ταλαιπωρία αλλά και συνωστισμός.
Διαβάστε επίσης: Χ. Ανδρέου: Ξεπέρασαν τις 2 χιλιάδες οι απελάσεις από Κύπρο το 2021
Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού των κέντρων και η υπομονή των πολιτών δεν αρκούν, σημειώνει ο κ. Κουκουμά. «Ζητούμε αμέσως να αυξηθούν περαιτέρω τα κέντρα rapid test του Υπουργείου Υγείας σε όλες τις επαρχίες», αναφέρει.
GREEN PRESS CYPRUS.NEWS