Αρχική Πολιτική Καδής: Θέλει 2 drones προς 22.000 ευρώ – Βγήκε προσφορά
Πολιτική

Καδής: Θέλει 2 drones προς 22.000 ευρώ – Βγήκε προσφορά

Share
Default Featured Image
Share

Διαγωνισμό διενεργεί το Τμήμα Γεωργίας για την προμήθεια ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους (ΜΕΑ) με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ευκρίνειας, ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους (ΜΕΑ) με ενσωματωμένη πολυφασματική κάμερα, ενός λογισμικού σταθμού εδάφους και ενός λογισμικού επεξεργασίας αεροφωτογραφιών καθώς και για την εκπαίδευση χειρισμού των ΜΕΑ και των λογισμικών.

Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, σύμφωνα με πληροφορίες της Brief, είναι για αξιοποίηση σκοπών του Τμήματος Γεωργίας όπως για παράδειγμα χαρτογράφηση και εκτίμηση ζημιών ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι τα πρώτα που θα αγοράσει και θα κατέχει το Υπουργείο Γεωργίας.

Διαβάστε επίσης: ΕΔΕΚ: Καταχειροκροτήθηκε ο Σιζόπουλος μετά την ομιλία του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του διαγωνισμού, η σύμβαση συγχρηματοδοτείται από το έργο ΑΡΤΟΛΙΟ του Προγράμματος ENI CBC MED κατά 90% και από εθνικούς πόρους κατά 10%.

Η προθεσμία υποβολής προσφορών αναφέρεται ότι είναι εώς τις 8/11/2021 και ώρα 10:00 π.μ. ενώ η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης είναι 22.000 χιλιάδες ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Τέλος, όσο αφορά το που πρέπει να υποβληθούν οι προσφορές, στα έγγραφα του διαγωνισμού αναφέρεται ότι μπορεί να γίνει στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Σύναψης Συμβάσεων στον χώρο του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του eprocurement.

>>> Δείτε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού <<< GREEN PRESS CYPRUS. NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚόσμοςΠεριβάλλονΠολιτική

Όταν οι μέλισσες είχαν δικαιώματα: οι παράξενοι νόμοι της Ιρλανδίας

Στην Ιρλανδία του πρώιμου Μεσαίωνα, οι μέλισσες δεν ήταν απλώς πολύτιμα έντομα,...

ΚύπροςΠολιτική

Παζάρι συμμαχιών για την Προεδρία και τις Επιτροπές της νέας Βουλής

Με τη νέα Βουλή να εισέρχεται σε περίοδο έντονων διεργασιών, η Προεδρία...

ΚόσμοςΠολιτική

Πολιτική κρίση στην Ισπανία: Έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία των Σοσιαλιστών

Η έρευνα για πιθανή παράνομη χρηματοδότηση του PSOE εντείνει την πίεση προς...

ΚόσμοςΠολιτική

Δυστύχημα με το τρένο και το σχολικό λεωφορείο στο Βέλγιο – 4 νεκροί

Φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα η τραγωδία με...