Αρχική Πολιτική O Μάριος Χαννίδης υπέβαλε υποψηφιότητα για Αντιπρόεδρος της ΕΔΕΚ
Πολιτική

O Μάριος Χαννίδης υπέβαλε υποψηφιότητα για Αντιπρόεδρος της ΕΔΕΚ

Share
Default Featured Image
Μάριος Χαννίδης
Share

O Μάριος Χαννίδης υπέβαλε τη Δευτέρα στα κεντρικά γραφεία της ΕΔΕΚ και επίσημα την υποψηφιότητά του για τη θέση του Αντιπροέδρου του κινήματος.

Σε δηλώσεις κατά την υποβολή της υποψηφιότητας του δήλωσε βαθύτατα συγκινημένος προσθέτοντας ότι υπέβαλε υποψηφιότητα με αίσθημα μεγάλης ευθύνης και εξέφρασε ευχαριστίες στους 90 υποστηρίζοντες την υποψηφιότητά του, μέλη της ηγεσίας, του Πολιτικού Γραφείου, της Κεντρικής Επιτροπής και Επαρχιακών Επιτροπών και των 10 που τον πρότειναν.

Επανέλαβε ότι στις εκλογές δεν πρέπει να υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, αλλά νικητής πρέπει να είναι η ΕΔΕΚ και όλα τα απλά μέλη της που με ανιδιοτέλεια εργάστηκαν για την επιβίωση του κόμματος, όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε υποχρέωση να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους, είπε.

GREEN PRESS CYPRUS. NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΕλλάδαΠολιτική

Σοκ στο Survivor: Παίκτης υπέστη ακρωτηριασμό μετά από σοβαρό ατύχημα

Εσπευσμένα στον Άγιο Δομίνικο οι γονείς του. Πολύ δυσάρεστα είναι τα νέα...

ΑστυνομικάΚύπροςΠολιτική

Καταρρέουν οι ισχυρισμοί για την “Σάντη” σύμφωνα με την έκθεση των ανακριτών

Η έκθεση του ειδικού κλιμακίου της Αστυνομίας για την υπόθεση «Σάντη», η...

ΚύπροςΠολιτική

Νέος Δικαστής του Ανωτάτου ο Αλέξανδρος Παναγιώτου – Χριστοδουλίδης: Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου

«Η παρουσία ανθρώπων με εμπειρία, γνώση και αποδεδειγμένο ήθος στα ανώτατα δικαστικά...