Αρχική Πολιτική Τρεις συλλήψεις για το ροζ βίντεο του Σανέρ
Πολιτική

Τρεις συλλήψεις για το ροζ βίντεο του Σανέρ

Share
Default Featured Image
Ερσάν Σανέρ
Share

Τρία πρόσωπα συνέλαβε η λεγόμενη αστυνομία στα κατεχόμενα σε σχέση με το νέο ροζ βίντεο, στο οποίο συμμετείχε ο «πρωθυπουργός» και ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ) Ερσάν Σανέρ.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στα τρία πρόσωπα περιλαμβάνεται και η κοπέλα που συμμετείχε στο βίντεο και δύο άνδρες. Οι συλλήψεις και η διερεύνηση της υπόθεσης έγιναν κατόπιν παραπόνου που υπέβαλε ο ίδιος ο Σανέρ.

Εναντίον των τριών προσώπων εκδόθηκε «διάταγμα κράτησης» τριών ημερών από το “επαρχιακό δικαστήριο” στην κατεχόμενη Αμμόχωστου.

Διαβάστε επίσης: Σανέρ: Συνωμοσία και παραποιημένο το βίντεο από ε/κ συσκευή

Στο μεταξύ οι “βουλευτές” του ΚΕΕ Φαΐζ Σουτζούογλου, Χακάν Τατσόι και Ζορλού Τορέ, που διεκδικούν την ηγεσία του κόμματος, παρευρέθηκαν σε συνάντηση για τις τεχνικές διευθετήσεις ενόψει του συνεδρίου του κόμματος που θα διεξαχθεί στις 30 με 31 Οκτωβρίου. Ο Ερσάν Σανέρ δεν συμμετείχε στη συνάντηση.

Οι τρεις υποψήφιοι επέκριναν τον Σανέρ που τους συνέδεσε σε σχέση με τη διαρροή του ροζ βίντεο.

Παράλληλα, ο Σανέρ δήλωσε στην «Γενί Ντουζέν» ότι η υποψηφιότητά του ισχύει και ότι δεν προτίθεται να αποσυρθεί από την κούρσα για την ηγεσία του ΚΕΕ.

«Δεν ισχύουν τα περί απόσυρσης της υποψηφιότητάς μέχρι στιγμής. Η υποψηφιότητά μου συνεχίζει, θα πάρω την τελική μου απόφαση τη Δευτέρα», είπε.

Λέγοντας ότι θα ακολουθήσει τη «δικαστική» διαδικασία, ο Σανέρ επανέλαβε ότι ο ίδιος είναι «θύμα πολιτικής πλεκτάνης» και πρόσθεσε ότι «ολόκληρο το πολιτικό σύστημα βρίσκεται υπό επίθεση και θα ήταν χρήσιμο να εξετασθεί το θέμα υπό αυτή την σκοπιά»

Υποστήριξε τέλος ότι η κοινωνία πρέπει να βγει από αυτές τις άσχημες μέρες και ότι «μπορούμε να το πετύχουμε αν παλέψουμε μαζί αυτές τις βρώμικες ομάδες».

GREEN PRESS CYPRUS. NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚόσμοςΠολιτική

Στο στόχαστρο η Τουρκία από το HALC για παραβιάσεις θρησκευτικής ελευθερίας

Εκστρατεία άσκησης πίεσης προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τη στάση των Ηνωμένων...

ΠαιδείαΠολιτική

Ανησυχία ΠΟΕΔ για αύξηση της σχολικής βίας – Έρχονται δράσεις ευαισθητοποίησης

Το επόμενο διάστημα η ΠΟΕΔ θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες δράσεις στο πλαίσιο...

ΚύπροςΠολιτική

Έτοιμο για κάθοδο στις Βουλευτικές 2026 το Πράσινο Κόμμα της Κύπρου

Έτοιμο για κάθοδο στις Βουλευτικές 2026 το Πράσινο Κόμμα της Κύπρου Ποια...

ΑθλητικάΆλλα αθλήματαΓυναίκαΚύπροςΠολιτική

Γυναίκες στο ρινγκ: Η νέα εποχή της πυγμαχίας στην Κύπρο

Στην Κύπρο, ολοένα και περισσότερες γυναίκες ανεβαίνουν στο ρινγκ, σπάζοντας στερεότυπα και...