Αρχική Τοπικά Δήμος Πάφου: Όχι στην εργαλειοποίηση των εργαζομένων υπεραγοράς
Τοπικά

Δήμος Πάφου: Όχι στην εργαλειοποίηση των εργαζομένων υπεραγοράς

Share
Default Featured Image
Δήμος Πάφου
Share

Με αφορμή την πρόθεση των εργαζομένων υπεραγοράς όπως πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας προς το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, ο Δήμος Πάφου, καλεί σε μη εργαλειοποίηση των εργαζομένων.

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Πάφου αναφέρεται στο ιστορικό της δικαστικής διαφοράς μεταξύ του ως πολεοδομική αρχή και της υπεραγοράς από το 2014 που κατέληξε, μεταξύ άλλων, με την έκδοση δικαστικού διατάγματος στις 14 Σεπτεμβρίου για τερματισμό της χρήσης του κτιρίου της υπεραγοράς μέσα σε δύο μήνες από τις 14.9.2021, εκτός εάν στο μεσοδιάστημα εξασφαλιστεί πιστοποιητικό τελικής έγκρισης από την αρμόδια Αρχή, δηλαδή τον Δήμο Πάφου.

Ο Δήμος Πάφου σημειώνει ότι «η εν λόγω υπεραγορά λειτουργεί παράνομα ως πολυκατάστημα με αυθαίρετες μεγάλης έκτασης προσθηκομετατροπές, τόσο στον εσωτερικό χώρο όσο και στο χώρο στάθμευσης, για τις οποίες εκκρεμεί ποινική υπόθεση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου».

«Αντί οι ιδιοκτήτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, επιχειρούν να εργαλειοποιήσουν τους εργαζομένους στην επιχείρηση με προφανή σκοπό να εκβιάσουν τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο», αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

Ο Δήμος Πάφου καλεί την ιδιοκτήτρια εταιρεία «να σεβαστούν έστω και τώρα την απόφαση του Δικαστηρίου και δείχνοντας έμπρακτα έγνοια για τους υπαλλήλους της επιχείρησης, να προχωρήσουν τάχιστα στην άρση όλων των παρανομιών στο εν λόγω κτίριο ώστε να εξασφαλίσουν τις άδειες που ορίζει η νομοθεσία».

Με τον τρόπο αυτό, θα ανταποδώσουν το ελάχιστο που οφείλουν στην κοινωνία και τον τόπο μας, καταλήγει η ανακοίνωση.

GREEN PRESS CYPRUS. NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚύπροςΠεριβάλλονΤοπικά

Bότανα, Μελισσοκομία και προϊόντα προστιθέμενης αξίας. Βιώσιμη επιχειρηματικότα στην ύπαιθρο

Μπορεί ένα μελίσσι να αυξήσει την παραγωγικότητα ενός χωραφιού; Πώς μπορούν τα...

Κύριες ΕιδήσειςΤοπικά

Απόφαση Αρχών Καλού Χωριού για το Πεδίου Βολής Κλείστε το αμέσως

Δεν ξέρουμε τι άλλο περιμένουμε να συμβεί για να ληφθεί η αυτονόητη...

ΚοινωνίαΚύπροςΤοπικά

Ένα χρόνο μετά τη φονική πυρκαγιά: Πενταμελής οικογένεια περιμένει ακόμη να επιστρέψει στο σπίτι της

Μέσα στις στάχτες και τα αποκαΐδια μιας καταστροφής που σημάδεψε την ορεινή...

ΠολιτικήΠολιτισμόςΤοπικά

ΠΠΟΧ για την παρέμβαση στο ιστορικό κέντρο της Πάφου: “Αρχοντοχωριατισμός μεταμφιεσμένος σε μοντερνισμό

Έντονη κριτική ασκεί ο Πολιτιστικός Πνευματικός Όμιλος Χλώρακας (ΠΠΟΧ) για την πρόσφατη...