Σοβαρό πρόβλημα στον σπόνδυλο αντιμετωπίζει ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, ο οποίος υποβλήθηκε εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαρίνος Σιζόπουλος, ένιωσε την Κύριακή αφόρητους πόνους στον σπόνδυλο και στο πόδι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει. Ακολούθως κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά του στην Αθήνα, όπου υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση.
Σε γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην Κλινική Λευκός Σταυρός, στον Δρα Θεολόγο Θεολόγου, στον Αρχηγό Αστυνομίας και στους συναγωνιστές του για το ενδιαφέρον τους.
«Ειδικότερα», αναφέρει ο Μαρίνος Σιζόπουλος, «θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μου, Δρ Θεολόγο Θεολόγου, χάρη στον οποίο σήμερα είμαι πολύ καλύτερα στην υγεία μου».
«Θερμές ευχαριστίες οφείλω και στον Αρχηγό Αστυνομίας και τους συνεργάτες του για την ταχύτητα διεκπεραίωσης της άμεσης μετάβασής μου στην Αθήνα καθώς και όλους τους φίλους και συναγωνιστές για το ενδιαφέρον που επέδειξαν», καταλήγει ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ.
GREEN PRESS CYPRUS.NEW