Αρχική Πολιτική Απαντά στο ΑΚΕΛ για το ΓεΣΥ η ΕΔΕΚ
Πολιτική

Απαντά στο ΑΚΕΛ για το ΓεΣΥ η ΕΔΕΚ

Share
Default Featured Image
ΕΔΕΚ
Share

Αυτούσια η απάντηση:

Δεν μας εκπλήσσει η ανακοίνωση της ηγεσίας του ΑΚΕΛ για το ΓεΣΥ. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί η ηγεσία του ΑΚΕΛ με τον συγκεκριμένο τρόπο εφαρμογής του ΓεΣΥ που συνιστά παραβίαση της φιλοσοφίας του ΓεΣΥ και συγκεκριμένα:
Ενώ ο ΟΑΥ εισαγάγει από την πίσω πόρτα το πολυασφαλιστικό σύστημα μέσα από τις συμφωνίες με ιδιωτικά νοσηλευτήρια να έχουν πτέρυγα εντός και εκτός ΓεΣΥ, δεν υπήρξε καμία διαμαρτυρία από την ηγεσία του ΑΚΕΛ.

Ενώ με ευθύνη του ΟΑΥ διαπιστώνουμε να αμείβονται γιατροί για υπηρεσίες που προσφέρουν στο ΓεΣΥ χωρίς να είναι συμβεβλημένοι με το ΓεΣΥ διά μέσου των νοσηλευτηρίων τους, και πάλι η ηγεσία του ΑΚΕΛ τηρεί στάση ένοχης σιωπής.

Διαβάστε επίσης: ΑΚΕΛ: Θα βρουν απέναντι τους την κοινωνία ΔΗΣΥ και ΕΔΕΚ

Ενώ μέσα από τη διαδικασία της δήθεν αυτονόμησης των νοσηλευτηρίων με ευθύνη και της ηγεσίας του ΑΚΕΛ βλέπουμε να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα λειτουργικότητας με ότι κινδύνους συνεπάγεται αυτό, δεν βλέπουμε να έχει σοβαρές αντιδράσεις η ηγεσία του ΑΚΕΛ.

Μέσα από τον τρόπο λειτουργίας του προσωπικού γιατρού και την υποστελέχωση των νοσηλευτηρίων δεν ενοχλείται και δεν αντιδρά η ηγεσία του ΑΚΕΛ όπως επίσης δεν αντιδρά από την διασπάθιση χρήματος του φορολογούμενου πολίτη με τρομακτική αύξηση των δαπανών του τομέα της υγείας αλλά χωρίς την ανάλογη ποιοτική αναβάθμιση. Επιλέγει να σιωπά. Γιατί άραγε? Δεν ενοχλούνται ούτε από την τεράστια αναμονή που έχουν σήμερα οι ασθενείς για εξυπηρέτηση που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνά τους 4-5 μήνες.

Από την πλευρά της ΕΔΕΚ θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη σωστή εφαρμογή του ΓεΣΥ και για την προσφορά υψηλής ποιότητας περίθαλψης στου πολίτες με παράλληλο σεβασμό στα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη που κατατίθενται στο ταμείο του ΟΑΥ.

GREEN PRESS CYPRUS. NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΓυναίκαΠολιτική

Operation Period: Πρωτοποριακή αποστολή θα ερευνήσει την έμμηνο ρύση στο Διάστημα

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση Operation Period, η οποία προωθεί την πρόσβαση σε...

ΚόσμοςΠολιτική

Στρατηγική της ΕΕ για τα νησιά: «Ιστορική στιγμή», λέει ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου

Η γεωγραφία δεν πρέπει να αποτελεί όριο στις φιλοδοξίες των ανθρώπων, στις...

ΚύπροςΠεριβάλλονΠολιτική

Λεμεσός: Σε οριακό σημείο η διαχείριση βοθρολυμάτων – «Πάμε προς διάλυση» καταγγέλλουν οι εταιρείες

Σε οριακή κατάσταση βρίσκεται η διαχείριση των βοθρολυμάτων στη Λεμεσό, με τις...