Αρχική Κύριες Ειδήσεις Ξεκίνησε τα τιτιβίσματα η Τράπεζα της Ελλάδος
Κύριες ΕιδήσειςΤεχνολογία

Ξεκίνησε τα τιτιβίσματα η Τράπεζα της Ελλάδος

Share
Default Featured Image
Share

Στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες του να στέλνουν και να διαβάζουν σύντομα μηνύματα μέχρι και 280 χαρακτήρων, το γνωστό Twitter, μπαίνει πλέον και η Τράπεζα της Ελλάδος.

Μέσω του λογαριασμού @BankofGreece, το κεντρικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της χώρας μας που ιδρύθηκε το μακρινό 1927 θα τιτιβίζει τις ανακοινώσεις και τα σημαντικότερα νέα τους προς τους χρήστες των social media. Μάλιστα στο πρώτο και μοναδικό μέχρι στιγμής tweet, η τράπεζα παροτρύνει τον κόσμο να την ακολουθήσει προκειμένου να λαμβάνει άμεσα τα μηνύματα που θα ανεβάζει.

Διαβάστε επίσης: Tα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον έναν χρόνο ζωής του PS5

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας είναι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές των τεχνολογικών μέσων και έκρινε σκόπιμο ότι θα πρέπει να ακολουθήσει τα πρότυπα αντίστοιχων ιδρυμάτων ανά τον κόσμο. Άλλωστε στις μέρες μας, όλοι ισχυρή πολιτική και οικονομική παράγοντες, διαθέτουν λογαριασμό στο Twitter.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής ο λογαριασμός της τράπεζας της Ελλάδος 135 ακόλουθους.

GREEN PRESS CYPRUS. NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΠολιτικήΤεχνολογία

Η Βρετανία απαγορεύει TikTok, Instagram και Snapchat σε παιδιά κάτω των 16

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ δήλωσε σήμερα ότι θα απαγορεύσει την πρόσβαση...

ΚόσμοςΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Στις κορυφαίες οικονομικές επιδόσεις της ΕΕ η Κύπρος, λέει ο Κεραυνός

Σύμφωνα με τον ΥΠΟΙΚ, πρώτη και ύψιστη προτεραιότητα αποτελεί η περαιτέρω ενίσχυση...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Τραγωδία στην Ορόκλινη: Δύο 20χρονες ανασύρθηκαν νεκρές από τη θάλασσα

Οι Αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό...

ΚόσμοςΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Η ΕΕ εκταμίευσε €177,2 εκατ. στην Κύπρο για ενίσχυση της άμυνας

Το SAFE αποτελεί χρηματοδοτικό μέσο ύψους 150 δισ. ευρώ και παρέχει δάνεια...