Αρχική Αθλητικά Έφυγε από τη ζωή ο Μότσα Βούκοτιτς
ΑθλητικάΕθνικές ομάδες

Έφυγε από τη ζωή ο Μότσα Βούκοτιτς

Share
Default Featured Image
Share

Ο Μότσα Βούκοτιτς απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο, γεγονός που γνωστοποίησε η Παρτίζαν με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Διετέλεσε προπονητής της Εθνικής Κύπρου μεταξύ 2001 και 2004, καθώς και της Νέας Σαλαμίνας (1994-96), του Απόλλωνα (1996-98) και του Εθνικού Άχνας (1998-99).

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Απεβίωσε ο πατέρας του Σταύρου Παπασταύρου
«Ήσουν ένας από τους σπουδαιότερους και θα παραμείνεις για πάντα! Οι θρύλοι δεν μας αφήνουν ποτέ, μένουν να ζουν στις καρδιές μας, περήφανα και με αγάπη που περνάμε από γενιά σε γενιά. Αιώνια δόξα! Η Παρτίζαν σου!», το μήνυμα του συλλόγου του Βελιγραδίου.

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Παρτίζαν και Μπορντό, ενώ ως προπονητής εργάστηκε επίσης σε Παρτίζαν, Πανιώνιος, Φάρουλ Κοβστάντσα, ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό και Πανσερραϊκό.

GREEN PRESS CYPRUS. NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΑθλητικάΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

«Στη μάχη των μεταλλίων Μιχαηλίδης και Φωτοπούλου στους Κοινοπολιτειακούς»

Δύο συμμετοχές για την αποστολή της Κυπριακής Επιτροπής Κοινοπολιτειακών Αγώνων στους Κοινοπολιτειακούς...

Αθλητικά

Η άσπρη βούλα λύγισε την Ομόνοια

Αποκλείστηκε στην διαδικασία των πέναλτι (6-5) η Ομόνοια από την Καϊράτ για...

Αθλητικά

Χρυσή Μπάλα: Ποιοι είναι οι 5 βασικοί υποψήφιοι

Στις 26 Οκτωβρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο η 70ή τελετή απονομής...