Αρχική Πολιτική ΔΗΣΥ για βοήθημα ορεινών: Άμεσα τα αντανακλαστικά της κυβέρνηση
Πολιτική

ΔΗΣΥ για βοήθημα ορεινών: Άμεσα τα αντανακλαστικά της κυβέρνηση

Share
Default Featured Image
Share

«Αυτά είναι τα άμεσα αντανακλαστικά της κυβέρνησης που μπορεί χάρη στην ορθολογιστική οικονομική πολιτική που έχει εφαρμόσει, να προχωρά όχι σε μεγαλοστομίες αλλά σε άμεσες κινήσεις που στηρίζουν έμπρακτα την κοινωνία μας», ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, αναφορικά με το εφάπαξ βοήθημα σε κάποιους κατοίκους των ορεινών που αποφάσισε στη χθεσινή του (26/1) συνεδρία το Υπουργικό.

Όπως συμπληρώνει ο κ. Δημητρίου, από αυτό το βοήθημα θα ωφεληθούν περίπου 20.000 κάτοικοι 110 ορεινών περιοχών.

«Είναι με ικανοποίηση που είδαμε τη σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για παραχώρηση εφάπαξ έκτακτης ενίσχυσης σε όλους τους κατοίκους των ορεινών περιοχών, πέραν του ανάλογου βοηθήματος που ήδη δόθηκε για την περσινή χρονιά.

Περίπου 20.000 συμπατριώτες μας σε 110 ορεινές μας κοινότητες θα ωφεληθούν πραγματικά από το βοήθημα αυτό, καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν τις εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Αυτά είναι τα άμεσα αντανακλαστικά της κυβέρνησης που μπορεί χάρη στην ορθολογιστική οικονομική πολιτική που έχει εφαρμόσει, να προχωρά όχι σε μεγαλοστομίες αλλά σε άμεσες κινήσεις που στηρίζουν έμπρακτα την κοινωνία μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο από τις δηλώσεις:

GREEN PRESS CYPRUS.NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΕλλάδαΠολιτική

Σοκ στο Survivor: Παίκτης υπέστη ακρωτηριασμό μετά από σοβαρό ατύχημα

Εσπευσμένα στον Άγιο Δομίνικο οι γονείς του. Πολύ δυσάρεστα είναι τα νέα...

ΑστυνομικάΚύπροςΠολιτική

Καταρρέουν οι ισχυρισμοί για την “Σάντη” σύμφωνα με την έκθεση των ανακριτών

Η έκθεση του ειδικού κλιμακίου της Αστυνομίας για την υπόθεση «Σάντη», η...

ΚύπροςΠολιτική

Νέος Δικαστής του Ανωτάτου ο Αλέξανδρος Παναγιώτου – Χριστοδουλίδης: Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου

«Η παρουσία ανθρώπων με εμπειρία, γνώση και αποδεδειγμένο ήθος στα ανώτατα δικαστικά...