Αρχική Uncategorized Στεφάνου: Έστειλε επιστολή στον ΠτΔ και ζητά Εθνικό Συμβούλιο
Uncategorized

Στεφάνου: Έστειλε επιστολή στον ΠτΔ και ζητά Εθνικό Συμβούλιο

Share
Default Featured Image
Share

Τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου για συζήτηση των ΜΟΕ ζητά ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, ο οποίος απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Στεφάνου αναφέρει ότι “μέχρι στιγμής όλη η πληροφόρηση που έχουμε ως πολιτική ηγεσία σε σχέση με τα ΜΟΕ που έχετε εξαγγείλει αντλείται από διάφορα δημοσιεύματα που έγιναν στα ΜΜΕ και από διάφορες δηλώσεις δικές σας και του Υπουργού Εξωτερικών”.

Ο ΓΓ του ΑΚΕλ εκφράζει την πεποίθηση ότι ένα τόσο σοβαρό θέμα απαιτεί πρώτα απ’ όλα ενημέρωση, διαβούλευση και ανταλλαγή απόψεων με την πολιτική ηγεσία. “Γι’ αυτό θεωρούμε ότι είναι αναγκαία η άμεση σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου”, καταλήγει.

Αυτούσια η επιστολή Στεφάνου:

GREEN PRESS CYPRUS.NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
Uncategorized

Η Κύπρος στα επιχειρήματα βουλευτών των ΗΠΑ κατά της πώλησης F-35 στην Τουρκία

Έντονες αντιδράσεις στην Ουάσιγκτον προκαλεί το ενδεχόμενο επανέναρξης της διαδικασίας πώλησης μαχητικών...

Uncategorized

Νέα παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει τους βασικούς “ενόχους” της πλαστικής ρύπανσης

Οι πλαστικές συσκευασίες τροφίμων και ποτών αποτελούν τα κυρίαρχα είδη θαλάσσιων απορριμμάτων...