Αρχική Αθλητικά Ανόρθωση: Ο Λόρια φώναξε «παρών»
ΑθλητικάΚύριες ΕιδήσειςΠοδόσφαιρο Κύπρος

Ανόρθωση: Ο Λόρια φώναξε «παρών»

Share
Default Featured Image
Share

Έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία της Ανόρθωσης στο ντέρμπι της πρεμιέρας της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι ο Γκιόργκι Λόρια. O Γεωργιανός τερματοφύλακας της «Κυρίας» τραυματίστηκε στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Τη Δευτέρα (28/2) υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στις οποίες διαφάνηκε ότι γλύτωσε τα χειρότερα. Ελαφριάς μορφής θλάση, ήταν η διάγνωση για τον τραυματισμού του διεθνούς τερματοφύλακα, ο οποίος προπονήθηκε συντηρητικά την Τετάρτη και την Πέμπτη γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα δίχως να νιώσει την παραμικρή ενόχληση.

Εφόσον ολοκληρώσει το πρόγραμμα εκγύμνασης και της Παρασκευής (4/3) χωρίς κανένα πρόβλημα το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο Τιμούρ Κετσπάγια θα εμπιστευτεί στον συμπατριώτη του και πάλι τα γάντια βασικού.

GREENPRESSCYPRUS.NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΑστυνομικάΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Mπαράζ συλλήψεων για σχεδιαζόμενες δολοφονίες -Τι εντόπισαν οι Αρχές

Σε πέντε νέες συλλήψεις, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά συνωμοσία για...

Αθλητικά

Σούπερ Καπ Ομόνοια – Πάφος FC 0-1:

Ιστορική βραδιά για την Πάφος FC! Η παφιακή ομάδα λύγισε με 1-0...