Αρχική Πολιτική Μαυρογιάννης: Ο τόπος είναι ένας και πρέπει να επανενωθεί
Πολιτική

Μαυρογιάννης: Ο τόπος είναι ένας και πρέπει να επανενωθεί

Share
Default Featured Image
Share

Είναι μια ευκαιρία να στείλουμε το μήνυμα ότι αυτός ο τόπος είναι ένας και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τον επανενώσουμε το ταχύτερο για το καλό όλου του κόσμου, όλων των ανθρώπων, ανεξάρτητα από την εθνική καταγωγή και την θρησκεία, δήλωσε ο υποψήφιος ΠτΔ, Ανδρέας Μαυρογιάννης από τον Κορμακίτη, όπου μετέβη σήμερα για την λειτουργία και την γιορτή του Αγίου Γεωργίου του Σπόρου.

Ο κ. Μαυρογιάννης ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στην μαρωνίτικη κοινότητα της Κύπρου για την γιορτή του Αγίου Γεωργίου του Σπόρου κι ευχαρίστησε τον Κοινοτάρχη του Κορμακίτη, το δημοτικό συμβούλιο και τον εκπρόσωπο των Μαρωνιτών στη Βουλή για την εξαίρετη υποδοχή σε αυτόν τον απίστευτα όμορφο χώρο.

Είναι πολύ συγκινητικό, πρόσθεσε, να παρίστασαι σε μια τέτοια θεία λειτουργία στο πιο ακραίο σημείο της Κύπρου, υπό την έννοια της εγγύτητας στην Τουρκία.

«Τούτη η σχέση που φαίνεται ακραία, θα πρέπει να μετεξελιχθεί σε μια σχέση συνεργασίας και συνέργιας για το καλό όλου του τόπου μας», κατέληξε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚόσμοςΠολιτικήΠολιτισμός

Σάντσεθ: “Η Ισπανία είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας” – Εκτός Eurovision 2026 λόγω Ισραήλ

Ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ υπερασπίστηκε σήμερα την «συνεπή» απόφαση της Ισπανίας να...

Κύριες ΕιδήσειςΠολιτική

Κλίμα φασισμού, χλευασμού και Bullying οδήγησε στην απόσυρση του βουλευτή τους λένε οι Πράσινοι

Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη το Πράσινο Κόμμα Κύπρου, ανακοινώνοντας την απόσυρση...

ΑθλητικάΠοδόσφαιρο ΚύπροςΠολιτική

Ντέρμπι με… μισή ομάδα για τον ΑΠΟΕΛ

Παροπλισμένος θα πάει ο ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (16/05, 18:00)...

ΕλλάδαΠολιτική

Σοκ στο Survivor: Παίκτης υπέστη ακρωτηριασμό μετά από σοβαρό ατύχημα

Εσπευσμένα στον Άγιο Δομίνικο οι γονείς του. Πολύ δυσάρεστα είναι τα νέα...