Αρχική Αθλητικά «Βόμβα»: Ανακοίνωσε απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων η ΚΟΠ!
ΑθλητικάΠολιτική

«Βόμβα»: Ανακοίνωσε απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων η ΚΟΠ!

Share
Default Featured Image
Share

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ αποφάσισε ομόφωνα την τροποποίηση των Πειθαρχικών Κανονισμών, της Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων Α’ και Β’ Κατηγορίας και της Προκήρυξης του Κυπέλλου Coca – Cola 2023 – 2024, επιβάλλοντας γενική απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων των ομάδων στους εκτός έδρας αγώνες τους.

Η απαγόρευση, θα ισχύσει από την 21η αγωνιστική η οποία είναι προγραμματισμένη στις 26, 27 και 28 Ιανουαρίου 2024 μέχρι την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Cyta, καθώς επίσης και στους αγώνες της προημιτελικής και της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola.

Επίσης, η απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας θα ισχύσει και στον πρώτο όμιλο της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Με την εφαρμογή αυτής της απόφασης, δεν θα εκδίδονται εισιτήρια για τη φιλοξενούμενη ομάδα και δεν θα γίνεται διαχωρισμός των κερκίδων.

Η φιλοξενούμενη ομάδα της Α’ Κατηγορίας θα μπορεί να μεταφέρει με ονομαστικό κατάλογο 50 άτομα, μέλη Διοικητικού Συμβουλίου, χορηγούς, ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής κλπ και η ομάδα Β’ Κατηγορίας 25 άτομα.

Επιπρόσθετα, θα ζητηθεί από τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ να εφαρμόσει αυστηρά τον κανονισμό και να επιβάλλει τις πιο αυστηρές ποινές εκεί που υπάρχουν φαινόμενα βίας ή γεγονότα που προκαλούν τα φαινόμενα βίας, συμπεριλαμβανομένων και των εμπρηστικών δηλώσεων.

GREEN PRESS CYPRUS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚύπροςΠολιτική

Σχέδιο Ολγκίν για το Κυπριακό: Χαλαρή ομοσπονδία, εδαφικές επιστροφές και νέα πενταμερής

Δεν υπάρχουν μόνο δημόσιες αναφορές αλλά και πληροφορίες ότι τα Ηνωμένα Έθνη...

ΚόσμοςΠολιτική

Φλόγες σε δημοφιλές resort στη Δομινικανή Δημοκρατία – Μία νεκρή και μαζική εκκένωση

Η φωτιά εκδηλώθηκε στο ξενοδοχείο Viva Dominicus Beach by Wyndham, στην περιοχή...

ΚύπροςΠολιτική

Αφθώδης πυρετός: Κανένα νέο κρούσμα στην Κύπρο – Σταθεροποίηση της κατάστασης

Δεν εντοπίστηκαν νέα κρούσματα στην Κύπρο, με τις αρχές να κάνουν λόγο...

ΠολιτικήΤεχνολογία

Η Βρετανία απαγορεύει TikTok, Instagram και Snapchat σε παιδιά κάτω των 16

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ δήλωσε σήμερα ότι θα απαγορεύσει την πρόσβαση...