Αρχική Αθλητικά Youth League: Ο Ολυμπιακός στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 3-0 επί της Μίλαν
ΑθλητικάΕλλάδαΠολιτική

Youth League: Ο Ολυμπιακός στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 3-0 επί της Μίλαν

Share
Default Featured Image
Share

Σε «πάρτι» μετέτρεψαν οι παίκτες του Ολυμπιακού τον τελικό του Youth League της UEFA απέναντι στη Μίλαν, επικρατώντας με 3-0 στη Νιόν της Ελβετίας, και στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στην Κ19.

Οι νέοι του Ολυμπιακού κατάφεραν κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας ελληνικός σύλλογος (σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία), καθώς κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης, νικώντας τη Μίλαν με σκορ 3-0.

Το ματς κρίθηκε μέσα λιγότερο από ένα δεκάλεπτο στο β΄ ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Μουζακίτης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 59′, μετά από χέρι αμυντικού της Μίλαν. Το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Παπακανέλλος στο 61′, μετά από ασίστ του Μπακούλα, ενώ το 3-0 έκανε με φοβερό ψαλίδι ο Μπακούλας στο 66′, γράφοντας με χρυσά γράμματα τον θρίαμβο της Κ19 του Ολυμπιακού στον τελικό.

Λίγες στιγμές αργότερα, ο Θάνος Κουτσογούλας σήκωνε το τρόπαιο στον ελβετικό ουρανό και μαζί του τον Ολυμπιακό και το ελληνικό αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στα ουράνια.

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚόσμοςΠολιτική

Φλόγες σε δημοφιλές resort στη Δομινικανή Δημοκρατία – Μία νεκρή και μαζική εκκένωση

Η φωτιά εκδηλώθηκε στο ξενοδοχείο Viva Dominicus Beach by Wyndham, στην περιοχή...

ΚύπροςΠολιτική

Αφθώδης πυρετός: Κανένα νέο κρούσμα στην Κύπρο – Σταθεροποίηση της κατάστασης

Δεν εντοπίστηκαν νέα κρούσματα στην Κύπρο, με τις αρχές να κάνουν λόγο...

ΠολιτικήΤεχνολογία

Η Βρετανία απαγορεύει TikTok, Instagram και Snapchat σε παιδιά κάτω των 16

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ δήλωσε σήμερα ότι θα απαγορεύσει την πρόσβαση...

ΚοινωνίαΚύπροςΠολιτική

Πληθωριστικές πιέσεις στα ράφια: Ανατιμήσεις σε δεκάδες βασικά αγαθά

Η διαφορά στην αξία του «καλαθιού των 253 απόλυτα κοινών προϊόντων» μεταξύ...