Αρχική Αθλητικά Ανακοίνωση και από τον Παναθηναϊκό για το διαζύγιο με Τερίμ
ΑθλητικάΠοδόσφαιρο Κύπρος

Ανακοίνωση και από τον Παναθηναϊκό για το διαζύγιο με Τερίμ

Share
Default Featured Image
Share

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί και επίσημα ο Φατίχ Τερίμ, έπειτα από ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ!

Ο Τούρκος τεχνικός αποχωρεί από την ομάδα έπειτα από έξι μήνες παρουσίας, ωστόσο οι τρεις διαδοχικές ήττες από ΑΕΚ, Άρη και ΠΑΟΚ, αλλά και η κακή εικόνα της ομάδας, οδήγησαν στην απόφαση της αποχώρησης του έμπειρου προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος τεχνικός εργάστηκε έξι μήνες στο Τριφύλλι. Συνολικά καθοδήγησε την ομάδα μας σε 26 αγώνες, καταγράφοντας 14 νίκες, έξι ισοπαλίες, έξι ήττες και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ευχαριστούμε τον Φατίχ Τερίμ και το επιτελείο του και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής διαδρομής τους.

Θυμίζουμε ότι λίγα λεπτά πριν την επισημοποίηση του «διαζυγίου» ο ίδιος ο Φατίχ Τερίμ, έκανε γνωστή την αποχώρηση του από τον πάγκο της ομάδας, μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram.

«Από τον περασμένο Δεκέμβριο, η ομάδα μου και εγώ κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με όλες μας τις δυνάμεις, για να τελειώσουμε τη σεζόν 2023-2024 ως πρωταθλητές και να κάνουμε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να ζήσουν μια χαρά που δυστυχώς τους έλειψε για 13 χρόνια. Χθες το απόγευμα, ο Πρόεδρος Αλαφούζος και εγώ συναντηθήκαμε και αξιολογήσαμε μαζί την κατάσταση, πάνω στην οποία είδαμε ότι τα σχέδιά μας για τη σεζόν 2024-2025 δεν ήταν ευθυγραμμισμένα. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης, αποφασίστηκε ότι η επαγγελματική μας σχέση δεν θα συνεχιστεί.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που μας αγκάλιασαν τους έξι μήνες που περάσαμε στην Αθήνα, τον Πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο, καθώς και το επιτελείο του συλλόγου και επίσης είμαι ευγνώμων στην ποδοσφαιρική κοινότητα εδώ, που εξέφρασε την αγάπη και τον σεβασμό της την ομάδα και σε μένα σε κάθε ευκαιρία. Εύχομαι ειλικρινά στον Παναθηναϊκό ένα επιτυχημένο μέλλον».

 

Share
Σχετικά Άρθρα
ΑθλητικάΆλλα αθλήματαΓυναίκαΚύπροςΠολιτική

Γυναίκες στο ρινγκ: Η νέα εποχή της πυγμαχίας στην Κύπρο

Στην Κύπρο, ολοένα και περισσότερες γυναίκες ανεβαίνουν στο ρινγκ, σπάζοντας στερεότυπα και...

ΑθλητικάΚύριες ΕιδήσειςΠοδόσφαιρο Κύπρος

Με φόρα τίτλου η Ομόνοια: αυτοπεποίθηση, βάθος και στόχος μέχρι τέλους

Θετικό κλίμα, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρος στόχος ενόψει της τελικής ευθείας Η Μεγάλη...

ΑθλητικάΚύριες Ειδήσεις

Ντέρμπι χωρίς νικητή στη Λεμεσό, 1-1 Απόλλωνας και ΑΕΚ

Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι στην Λεμεσό, με τον βαθμό να μην ικανοποιεί...

Αθλητικά

Επιστροφή Καραπατάκη στην ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ είναι οικογένεια. Και οι οικογένειες, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές, στέκονται...