Αρχική Κύπρος Πνίγηκε 7χρονο κοριτσάκι σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά
ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Πνίγηκε 7χρονο κοριτσάκι σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά

Share
Default Featured Image
Share

Κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα κοριτσάκι ηλικίας 7 ετών, στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα μετά από περιστατικό πνιγμού σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά.

Όπως ανέφερε ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «το μεσημέρι της Κυριακής 4 Αυγούστου, κοριτσάκι ηλικίας 7 ετών, εντοπίστηκε αναίσθητο σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά, όπου διέμενε μαζί με τους γονείς του. Το παιδί ανασύρθηκε από παρευρισκόμενους από την πισίνα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επανήλθε».

Πρόσθεσε ότι «το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου κατά τη μεταφορά της παρουσίασε επιπλοκές με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να τοποθετηθεί στον αναπνευστήρα. Ωστόσο 10 λεπτά μετά τις δύο σήμερα τα ξημερώματα η επτάχρονη απεβίωσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοσοκομείου».

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε το κοριτσάκι αναίσθητο στην πισίνα του ξενοδοχείου, διερευνώνται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚύπροςΚύριες ΕιδήσειςΠεριβάλλον

Θετικό ισοζύγιο για τα δάση της Κύπρου – «μεγαλώνουν» πιο γρήγορα από την υλοτομία

Βιώσιμη εικόνα στην παραγωγή ξυλείας παρουσιάζει η Κύπρος για το 2023, σύμφωνα...

Κύριες ΕιδήσειςΠεριβάλλον

Σοβαρό περιβαλλοντικό πλήγμα από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: 14 ημέρες πολέμου, εκπομπές όσο 84 χώρες

Ο πόλεμος έχει προκαλέσει εκπομπές 5 εκατομμυρίων τόνων αερίων του θερμοκηπίου σε...

ΚύπροςΠολιτική

Πώς κινήθηκαν οι τιμές: Πτώση στις περισσότερες κατηγορίες, αυξήσεις σε βασικά τρόφιμα

Σε σύνολο 45 κατηγοριών βασικών προϊόντων, 19 κατηγορίες κατέγραψαν αύξηση έναντι Ιανουαρίου...