Αρχική Κύπρος Σκόνη στην ατμόσφαιρα βροχές και Άνοδος της θερμοκρασίας από την Πέμπτη
ΚύπροςΠολιτική

Σκόνη στην ατμόσφαιρα βροχές και Άνοδος της θερμοκρασίας από την Πέμπτη

Share
Default Featured Image
Share

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη. Την περιοχή θα επηρεάζει ισχυρό βορειοανατολικό ρεύμα αέρα μέχρι την Πέμπτη.

Σήμερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά, αλλά μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και κυρίως ψηλές νεφώσεις. Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία την Τετάρτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚοινωνίαΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Μειώθηκαν κατά 7,2% τα εργατικά ατυχήματα το 2025 – Ανησυχία για τις κατασκευές και τις πτώσεις

Ανάλυση των εργατικών ατυχημάτων που γνωστοποιήθηκαν στο Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου...

ΚύπροςΚύριες ΕιδήσειςΠεριβάλλον

Μεγάλη φωτιά στη Νικόκλεια – Οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την κατάσβεση

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν σημαντικά το έργο των...

Κύπρος

Κύπρια δικηγόρος μηνύει την Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου

Στα δικαστήρια της Βρετανίας βρίσκεται η υπόθεση της 79χρονης Κύπριας πρώην δικηγόρου...

ΚύπροςΠράσινη ανάπτυξη

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ‘Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΑΜΠΕΛΑ;

Το Πράσινο Κόμμα Κύπρου καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την εκρίζωση...