Αρχική Ελλάδα «Ποτέ οι τύραννοι και οι φασίστες δεν επικράτησαν μακροπρόθεσμα» λέει η Ζ. Κωνσταντοπούλου για Κ. Μητσοτάκη
ΕλλάδαΠολιτική

«Ποτέ οι τύραννοι και οι φασίστες δεν επικράτησαν μακροπρόθεσμα» λέει η Ζ. Κωνσταντοπούλου για Κ. Μητσοτάκη

Share
Default Featured Image
Screenshot
Share

Σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε στον ΣΚΑΪ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, χαρακτηρίζοντας «φασιστική» την τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη και τον τρόπο με τον οποίο την έφερε.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Το ’χουμε», με αφορμή την ψηφοφορία για την τροπολογία που αφορά το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Παράλληλα, τόνισε πως η τροπολογία δεν χαίρει καθολικής αποδοχής ούτε εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Όταν ο δημοσιογράφος επισήμανε πως οι χαρακτηρισμοί της είναι «πολύ βαρείς» για εν ενεργεία πρωθυπουργό, η κ. Κωνσταντοπούλου αντέδρασε λέγοντας ότι δεν πρόκειται για ύβρεις, αλλά για «πολιτική διαπίστωση». «Οι πράξεις που παραβιάζουν το Σύνταγμα και τη δημοκρατία δεν μπορούν να καλυφθούν με ευγενικές λέξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «και λίγα είπα».

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας συνέδεσε το ζήτημα και με την τραγωδία των Τεμπών, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι επιχειρεί να «σβήσει τα ονόματα των θυμάτων από την πλατεία Συντάγματος» αντί να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η τοποθέτησή της προκάλεσε αμηχανία στο πάνελ, με τον παρουσιαστή να προσπαθεί επανειλημμένα να επαναφέρει τη συζήτηση σε πιο θεσμικό τόνο.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ
Share
Σχετικά Άρθρα
ΠολιτικήΠολιτισμός

Όσκαρ 2026: Το “One Battle After Another” θριάμβευσε – Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς»

Την Κυριακή 15 Μαρτίου, (Δευτέρα 16/3, ώρα Ελλάδας) πραγματοποιήθηκαν τα Όσκαρ 2026....

ΚύπροςΠολιτική

Αγωνία κτηνοτρόφων για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι ευελιξίες από την ΕΕ

«Δεν θέλουμε να πάμε απέναντι από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή», είπε η Υπουργός...

ΚόσμοςΠολιτική

Ερντογάν με σκληρά μηνύματα: «Όποιος απλώσει χέρι στην Τουρκία, θα καεί»

Ισχυρά μηνύματα τόσο για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή όσο και για...

ΚόσμοςΠολιτική

«Μαύρη βροχή» στην Τεχεράνη μετά τους βομβαρδισμούς – Επιστήμονες προειδοποιούν για τοξικούς ρύπους

Εξειδικευμένος επιστήμονας στο κομμάτι της ατμόσφαιρας εξηγεί το φαινόμενο - Πώς επηρεάζεται...