Αρχική Κύπρος Εν αναμονή έρευνας για το σφαγείο στη Λευκωσία-Αντιδράσεις για χώρους διαμονής
ΚύπροςΚύριες ΕιδήσειςΥγεία

Εν αναμονή έρευνας για το σφαγείο στη Λευκωσία-Αντιδράσεις για χώρους διαμονής

Share
Default Featured Image
Share

 

Μετακινήθηκαν οι εργαζόμενοι του σφαγείου στην κοινότητα Κάτω Μονής της επαρχίας Λευκωσίας, όπου καταγράφηκαν μέχρι στιγμής 92 κρούσματα κορωνοϊού. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, η αστυνομία βοήθησε στη μεταφορά δεκάδων εργαζομένων που διέμεναν στα υποστατικά κοντά στο σφαγείο.

Πρόκειται για περίπου 60 εργαζομένους, οι οποίου μετακινήθηκαν σε τουριστικά καταλύματα για να αυτοπεριοριστούν.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση δεν έχει γίνει προς το παρόν κάποια καταγγελία για τα εν λόγω σφαγείο.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι αντιδράσεις κυρίως στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για τους χώρους διαμονής των εργαζομένων στον χώρο του σφαγείου.

Ο χρήστης του διαδικτύου, Απόστολος Κρασίτης, με ανάρτησή του αναφέρει:

«Κάντε και μια επίσκεψη στο εργοστάσιο της CYPRA για να δείτε και τις συνθήκες που διαβιούν τα 89 κρούσματα Covid-19, στοιβαγμένοι σε προκατασκευασμένα, δίπλα από σφαγείο, από ένα σταθμό παραγωγής ηλεκτρισμού με απόβλητα και 4-5 λίμνες με μολυσμένα νερά. Αλλά εδώ δεν έχουμε ευαισθητοποιημένους βουλευτές και ΜκΟ. Όταν οι κάτοικοι της Κάτω Μονής εισπνέουν Υδρόθειο, τί εισπνέουν αυτοί που ζουν πάνω στο Υδρόθειο».

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚόσμοςΚύριες Ειδήσεις

Βενεζουέλα: Η Google προειδοποίησε για τον φονικό σεισμό πριν χτυπήσει – Πώς λειτουργεί το σύστημα ειδοποιήσεων

Σε αρκετές χώρες λειτουργούν συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης για σεισμούς, ιδιαίτερα χώρες που...

ΚόσμοςΚύριες Ειδήσεις

Χάος μετά τον καταστροφικό σεισμό στη Βενεζουέλα – Σχεδόν 50.000 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι

Στενεύουν τα περιθώρια για τον εντοπισμό επιζώντων κάτω από τα συντρίμμια στη...

ΚύπροςΠεριβάλλονΠολιτική

Λεμεσός: Σε οριακό σημείο η διαχείριση βοθρολυμάτων – «Πάμε προς διάλυση» καταγγέλλουν οι εταιρείες

Σε οριακή κατάσταση βρίσκεται η διαχείριση των βοθρολυμάτων στη Λεμεσό, με τις...