Ο Ακάμας για άλλη μια φορά στο προσκήνιο!

Δημοφιλή Άρθρα

More articles

Όλοι οι περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένοι πολίτες είδαν με ικανοποίηση και ανακούφιση τη γνωμάτευση του Τμήματος Περιβάλλοντος για το Τοπικό Σχέδιο του Ακάμα. Οι όροι που έθεσε η γνωμάτευση, υιοθετούν αυτό που έθεσε ως στόχο το Πολεοδομικό Συμβούλιο, αλλά στο τέλος το ίδιο καταπάτησε.

Δηλαδή την προώθηση της συμπαγούς ανάπτυξης, την αποθάρρυνση της άναρχης ανάπτυξης και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και του τοπίου της περιοχής.

Όμως οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οικονομικά συμφέροντα, έχοντας τη συμπαράσταση συγκεκριμένου πολιτικού αρχηγού, οργανώνονται για να αποτρέψουν τη δημοσίευση του Τοπικού Σχεδίου με τους όρους που έθεσε το Τμήμα Περιβάλλοντος. Ενδεικτική είναι και αλλαγή της στάσης του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Γης Ακάμα, ο οποίος μέχρι πριν λίγες μέρες, και ενώ γνώριζε τη γνωμάτευση του Τμήματος Περιβάλλοντος, ήταν υπέρμαχος της δημοσίευσης του Τοπικού Σχεδίου. Ο Σύνδεσμος «ξαφνικά» τάχθηκε εναντίον της δημοσίευσης του Σχεδίου και κάλεσε όλες τις Κοινότητες να το απορρίψουν. Θα παρακολουθούμε με προσοχή τις εξελίξεις.

Α.Ν. 

GREEN PRESS CYPRUS.NEWS



- Advertisement -spot_img

Τελευταία άρθρα

- Advertisement -spot_img