Αρχική Uncategorized Με επιτυχία το «Περιβάλλον συγνώμη 2015» από την ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ
Uncategorized

Με επιτυχία το «Περιβάλλον συγνώμη 2015» από την ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ

Share
Default Featured Image
Share

Με επιτυχία διεξάχθηκε η εκδήλωση της Πράσινης Ασπιδας «Περιβάλλον συγνώμη» στην Κυπερούντα το Σάββατο 27 Ιουνίου.

Η Πράσινη Ασπίδα (ανεξάρτητος μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός) παρουσίασε για την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος μια πλούσια πολιτιστική και ψυχαγωγική εκδήλωση μέσα στην φύση, στο Adventure Mountain Park στη Κυπερούντα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα του έντιμου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κου Νίκου Αναστασιάδη, ενώ παρών ήταν ο Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης και εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κόσμος άκουσε απολαυστική μουσική από τον δημοφιλή ραδιοφωνικό παραγωγό του Ράδιο Πρώτο, Ζαχαρία Φιλιππίδη. Επίσης, προσφέρθηκαν πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες μέσα στη φύση, όπως αναρρήχηση, τοξοβολία, lazer paintball κ.α.

«Σκοπός ήταν να βρεθούμε όλοι μαζί στη φύση τιμώντας την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος, να περάσουμε όμορφα και να ενημερωθούμε για την αξία της προστασίας του περιβάλλοντος. Να πάρουμε και να δώσουμε όμορφα μηνύματα στήριξης και ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον το οποίο είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε να το αγαπάμε, να το σεβόμαστε και να το προστατεύουμε από αλόγιστες συμπεριφορές που το καταστρέφουν και το μολύνουν», δήλωσε ο Πρόεδρος της Πράσινης Ασπίδας Κυριάκος Ανδρέου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ:

https://www.facebook.com/PrasineAspidaGreenShield/photos/pcb.938525252874282/938524716207669/?type=1&permPage=1

Share
Υπάρχει λύση!
Σχετικά Άρθρα
Default Featured Image
UncategorizedΚύριες ΕιδήσειςΠεριβάλλον

Από το Μαύρο στο Πράσινο: Χριστουγεννιάτικη πορεία ελπίδας πλημμύρισε το κέντρο της πόλης

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων η...

Default Featured Image
Uncategorized

Διεθνής πίεση στο Ισραήλ: 15 χώρες υπογράφουν διακήρυξη για αναγνώριση της Παλαιστίνης

Η Γαλλία και άλλες 14 χώρες συνυπέγραψαν κοινή διακήρυξη που δείχνει ότι...

Default Featured Image
Uncategorized

Απέλαση ακτιβιστών του Madleen από το Ισραήλ – Ανάμεσά τους η Γκρέτα Τούνμπεργκ

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ακτιβιστές του Madleen-ανάμεσά του...